johan1468622339 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 heh mi mame 2 a všichni o tom mluvi jak si to koupi a furt nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolik1 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 mi mame 2 ale moje ma v pr***i dislej a druhej vlastnik ho do skoly nenosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmymeraCZ Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 mi mame ve tride 3 PSP a na skole asi takdo 10 ale 10 to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 no my mame 3slim a 2 fat chodim do tridy se sadetem a senpuem:psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1661 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Tedka Už další 2 kusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtree Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 my jich mame ve tride 5 dve CFW a 3 OCW ale multiplayer je dost dobrej hlavne tekken a a naky auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poWer1468622765 Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 My máme ve třídě 4 PSPčka :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 ve tride 1 a to mam ja a na skole ani nevim ale moc ne asi tak 20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phillda Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Zatim mame ve tride 5 psp.... Doufam ze dalsi pribudou.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 my jsme meli 2fat a 3slim ovšem jedno pspecko sse prodava a tak budeme mit o jedno slimko mene ale hlavne holky furt dotiraji a chcou ho pujcit..........-ku\\y jedny:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 mame ve tride 3 psp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Bohužel jenom jedno a to je také to moje :( ostatní říkají že je to blbost , že jdou radši za prachy chlastat , což nechápu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Bohužel jenom jedno a to je také to moje :( ostatní říkají že je to blbost , že jdou radši za prachy chlastat , což nechápu :( Z toho hlavu nevěš, u mě je to stejný,akorát jeden kámoš taky ze třídy ho dostal k vánocům prej že mě v tom nemuže nechat,takže tam sem 2 no. Jenže on měl to štěstí na FW takže to má flashnutý a paří tam stažený hry ... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Tak 4... Od každý barvy něco :) teda černá se jednou opakuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Tak 4... Od každý barvy něco :) teda černá se jednou opakuje. ale tak mohli by ste mít od každý barvy :D kdyby bylo black , ceramic white , silver a nějaký Pink , Simpsons yellow atd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 nebudete asi věřit- máme u nás ve třídě 7 psp a já mám jedinej fat, 4 lidi maj slim, a dva 3000. Všichni máme black:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alon88 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 u nas dve psp ve tride z ztoho jedno moje :D jen me se*e ze mi rodice ho zakazali nosit do skoly:cry: ale na me sou kratky hahaha:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Ani jedno a sem rád..jelikož tahat psp do školy je blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Ani jedno a sem rád..jelikož tahat psp do školy je blbost proč ? já sem třeba spokojenej , pri hodinách muzu hrát , poslouchat , dívat se na film ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 3slim a 2 fat ale senpu se rozhodl svoje psp prodat akoupit si xbox 360 takže mame už jenom 2x slim a 2x fat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattysx Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 u nas asi 14 lidí to znamená všichni kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutys Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 jen 2 ale na skole jich je dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GodDeath Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Já mám Naštěstí ve třídě 7 psp Takže nouze o pořádný multi tam není :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 ja mam jediny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Ja zatim PSP nemam.. ale budu ho mit : Jako jediny ve tride...dale Jako jediny ve skole.. a pozor :!: dále Jako jediny ve vesnici :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.