Davee Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Máme 4 a 5ty možná přibude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 My jich máme ve třídě celkem tři a někdy hrejem i při hodínách...:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martan777 Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Máme 2 a v hodinách smažíme jako sviň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Květen 14, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Vysvětlí mi někdo význam těchto "super topiců" ? Nechápu proč tu jsou, nikdo je nečte, jen hromada spamů. Asi se brzo zavřou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 A pak se divíte,proč máte 5 na vízo,když hrajete o hodinách ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Máme 2. a možná přibude v srpnu 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 A pak se divíte,proč máte 5 na vízo,když hrajete o hodinách ;) Raději mít 5 a bavit se. Než hodinu prospat nebo prozevlovat a mít stejně 5 no ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool1468624626 Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 ja sem u nas ve tride jedinej no:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 u nas ve tride mam PSP jen ja... moc an nem nehraju protoze to chcou vsihcni pujcit,tak to menim za svaciny a cigara xD(Treba jedna vyuc.hodina na PSP za chleba nebo rohlik nebo cigo)xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plo biker Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 4 a paříme většinou náky strílečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rassen Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 my mame ve skole 3 pspecka jedno bily fat (moje), jedno silver slim a jedno black slim a ve skole tak to mame asi 20 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChristianeQ Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 my máme ve třidě 5 psp 2 z toho jsou moje stará 2400 a 3400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risakplysak Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Myslím že tři:bash:, a většinou NFS:psp: asi tak nějak 6.:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom1225 Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Myslím že tři:bash:, a většinou NFS:psp: asi tak nějak 6.:ziped: Máš pravdu 3...:psp::psp::psp:- všichni 3 pohromadě paří...:wohow::wohow::wohow::wohow::wohow::wohow::wohow::wohow::wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risakplysak Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Tak tak, všichni tři!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 hej milion. ne prdel :-DDD No ve třidě mám jenom ja :-( ale po cele čkole jenom 3 :-( :-) no ale o přestavce nebo ve volne hodině farame o sto šest hry :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risakplysak Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 To je slabý, myslím v počtu, ale mi radši ve škole nepaříme, jen na Projekťáku atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundrata12 Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 My mame 3 z toho jedno moje parime porad hlavne v matice :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 ve tride mame 6 PSP, ale vostatni sou paka takze parim jenom ja :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 ve tride mam jen ja a kamos takze 2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0n3l Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 bohuzel jenom dve..:P moje a kamose..:)) ve skole moc nehraju.. pac to chce kazdej pucit..:P xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Credz Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Kdyby to tak šlo jenže my máme učitelky které si toho všimnou do 10minut kamarád teda to tak měl a 2měsíce byl bez psp učitelka to zabavila a dala až na konci roku .....A ve třídě máme jedno to má kamoš já sem si ted téměř jistý že budu kupovat to psp go s 10hrama jinak měl jsem psp od brachy ale jen asi na měsíc a za tu dobu sjem si to nehorázně oblíbil :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 My máme ve třídě 7 PSP, z toho 6 flashnutých. Konkrétně ↓ 3x Fat 2x Slim&Lite (oboje starší základovky) 2x Brite (jedno - moje - flashnuté a druhé s FW myslím 6.10) Po prázdninách zprovozním chudákovi spolužákovi s 6.10 alespoň homebrew. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejicek Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Ve třídě máme ve tříde mame 5 psp a jedno moje všichni se jenom opičí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejicek Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Ve tříde mame 5 psp a jedno moje všichci se opičí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.