WItekS Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 Ve třídě 2 ale ten lofas na tom nehraje... ale v Bčku jsou dva a ty sou do toho zapálený ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 milux: kam chodis do skoly? ski:proc bych me pouzivat edit? mam jen jeden prispevek:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 milux: kam chodis do skoly? do zlína na zakladku do devitky. prvni mel kamos potom ja a potom si to koupil dalsi kamos a pak 3 spoluzaci a z toho byla jedna holka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 My mame ve tride 2 psp ja a jeste jeden muj kamos ale ten ma praskly display....:( Prvni den kdyz sem mel psp ve skole byl strasnej den ani sem si na nem nezahral krome par vyjimek vsichni na to cumneli jak na svaty obrazek :D..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladis Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 :arrow:jo tak my máme zatim 3 já i kámoš si chceme koupit Takže do týdne 5 Kuci je to pařba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystoferus Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 U nás 2 jedno moje a druhý kámoše:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 u nas 2 boli 4 ale uz nesu :D cize 2 a na skole tak viem iba o 6 :D ale asi este dajake su inak sice mame v triede 2 jedno moje a jedno kamoskyne lenzo ona je taka krava ze este ani raz sme nic nehrali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panteon Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 Na zakládce jen já na Sš v prvaku (2 nejvetší škola na Severní moravě) zase jen já a znám 2 dalši ze školy která ma xxx oborů a skládá se ze 4 budov luxusní že? 2 lidi s psp pač na mojem teď hraje nějaký negr ale kupuju samozřejmě slima ...Udělejte někdo ostrava sraz ,ale když třeba hraju u automatu tak kolem mě kolo lidí a jen "to je psp? kolik tě stálo a po moji odpovědi ..to jo tak to chci na vanoce pomalu pěstuju psp zavislaky :D " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy8 Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 My mame na skole 6 a ve tride 3, coz je drtiva vetsina :D ale jeden typek je hrozna lama a nechape ze psp je jen o multiplayeru a furt si pari naky posrany tahovy strategie a nechce multiplaerovat jen proto, ze by prohral :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dav.h Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 My máme ve třídě 7 psp a kolik jich máme ve škole to fakt nevim, protože do nasí školy chodí asi 800 lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 do zlína na zakladku do devitky. prvni mel kamos potom ja a potom si to koupil dalsi kamos a pak 3 spoluzaci a z toho byla jedna holka na jakou skolu ja jsem taky ze zlina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 no my mame 4...a bude asi este jedno... moje stare fatko odidde :D a pride slimko...jaaaaj... potom kamos tez kupune slimko a este jeden kamos co este neam PSP bude mat slimko.... takze 3 slimka a 2Fatka... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 2 psp ja a kamos :P a jedna holka rika ze ho ma taky ale nikdy sme ho nevidely a na otazku jestli chces CF odpovedela NE a ikdyz sme ji to vysvetlili co to je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 2 psp ja a kamos :P a jedna holka rika ze ho ma taky ale nikdy sme ho nevidely a na otazku jestli chces CF odpovedela NE a ikdyz sme ji to vysvetlili co to je :D LOL no holky jsou vetsi slusnacky ale tak co alespon par holek tu na foru mame myslim ze 2 nebo tak nejak ZUZY a tu druhou nevim ale slysel jsem ze tu neni jen jedna takze nejsou vsechny ofic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FireTuning2 Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 2 A na skole jich je 15.Mozna vic.Kdyz jsem mel NDSL tak byl vzdicky zasekanej WIFI skoli.A navic jsem mel NDSL s operou tak ze my vzdycky trvalo 2 minuty nez nabehl samotnej seznam.cz.Schvalne nekdy zkuste ve skole zapnout wifi a hledejte.U nas je to sami PSP a NDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 co hledejte ? my tam mame wep kez tak se tam nedostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 No tak dohromady tak 3 ja a kamos a jeste jeden ho dostane k vanocům , Ale na skole tak max 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 mam 2 ve skole, obe v me tride... hrajem AD-HOC a pohoda... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 na jakou skolu ja jsem taky ze zlina 3zš........................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 u mě asi jenom já ale přibydou 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kramla Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 u nas ve tride jsou 3 :) a pribydou dalsi 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubanec Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 My mame ve tride 2 ale jen ja mam cfw. jinak na skole vim jeste o jednom:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 ted 3 na škole zatím asi 5 asi 10 lidí si pučuje ode mě protože mám nejhezčí bílé nepoškrábané a nejvíc iso her, pak od kámoše si pučujou 2 lidi a od třetího kámoše nikdo protože tak hnusný psp este nikdy nikdo nespatřil a podle mě ani nespatří :D u nás ted letí tekken, pořád dokola to paříme jako banda idiotů :D gta a guilty gears, víc her ne protože mají 2 gigovky, jenom já jedinej king :D ... s 8 gb kartou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 vidim ze tento topic furt dobre funguje a byl to dobry napad ho vytvorit lidi kteri jsou ve tride sami co maji psp sou chudaci protoze nemaji skym hrat v tom je lituju ale tak ti lepsi co maji v tride vic jak 4 psp to uz je mega parba nejhorsi na vsem je kdyz se blbe shodnou a kazdy si donese jinou hru nebo proste kdyz hra nema gamesharing :D tak uz to neni prdel a kazdy pari neco jineho to je na pytel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 to je pravda no :D ale když kámoši nemaj náladu tak mám asi 15 Iso her v psp takže si mám z čeho vybírat, nej hra naposled dohraná v singlu (v tý hře ani multi myslim není :D ) je valkyrie profile, a pořád mě to baví, ted hraju na normal obtížnost a docela tuhý, to sem zvědav na hard :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.