rajtas Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 my máme 2 ale nosím ho tam jen já...:cry: ale co sem tak koukal po škole tak je tam celkem dost rozšířený... jen vylezu ze třídy a už tam někdo :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadeCZek Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Ve třídě je nás 28 máme 1 psp ´fat´black zrovna ho dal na reklamaci (vadná UMD mechanika) pak 3 psp slim (1 stříbný 2 černý) ale jenom já mam psp s CF 3.90m33-2:psp: ostatní maj origo fw a nechtej CF protože se bojí o záruku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 My sme zatím 2 ale v březnu asi přibude další... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 nNO u nás ve třídě maj 5 a když se sejdem se školou tak nás je kolem 10(někdy víc někdy mín no) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikeMcK Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Zak my mame 7 psp. 1 pink(to ma holka) 1 white z Japonska a 5 fat. Vsem sem udelal CFW takze o hodine parime multiplayer medal of honor heroes 2 v 7 lidech. Fakt LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniiisek Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 mno já sem ve třídě jedinej a pěkně me to se*e pač nemám s kym pařit a naškole mám já a ete nějakej kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 U nás ve třídě jsou jen 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 my mame PSP ve tride 4,(jsem odkoukal) a další dva si to nejspíš budou kupovat a máme tam jednoho skillera, a ted za den dohrál GTA LCS, druhej den dohrál Prince of Persia (že prej chodí ve 4 hodiny ráno spát, a vypadá na to:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 u nás máme 1 černej slim z usa, 1 stříbrnej fat z japonska, 1 stříbrnej slim (to je můj) 1 černej fat a teď nově 1 černej slim všichni máme cfw takže porád multiplayery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frizer73 Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Já teda nechodím do školy, ale u nás v práci jsem asi strhnul lavinu nákupu PSP, už si ho koupili 2 a 2 ještě budou kupovat. Je to dobrý na noční směny, pouštíme si filmečky a hrajeme gamesky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 U nás je 6 PSP a jinak ve šlole asi 12, lidi si to dost kupujou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 byl sem ve třídě jen sám s murphym :D, ale časy se měnmi všichni začaly kupovat slimáky takže celkem ve třídě 7PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 ve třídě jen já, na škole 2(já a kámoš) kámošovi sem ho nedávno flashnul, ale do čkoly ho netahám, už jednou se někomu ztratilo,pak měl vlastně jeden týpek, ten měl psp mezi prvníma, ale ten už dávno vyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 u nás jen 3 a do školy ho znás tří nikdo nebere protože každej pořád ,,puč mi to puč mi to'' :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrsta Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 My máme ve třídě zatim 5 PSPček, v tejdnu přijde konečně mě :psp: na škole dost, z Áčka asi další 4 :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Já jsem jak na potvoru jediný xD A "Puč mi to" už opadlo - ví, že já když se zažeru do hry, tak koušu xD Ale jinak vesele hrajem Worms: Open Warfare 2 (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViCktor Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 U nás je ve třídě 5 PSP a dalśí dvě asi přibudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 u nás jsem já, Guns-Player a ještě jeden kluk, ale nikdo ho s sebou nebere ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 u nas je 9 PSP,a skoro vsichni ho berem,na multipl.kdyz ho mas v kapse,tak se ti nemuze ztratit:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuck a dog Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 i nás ve třídě máme 5 PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Tak u nás ve třídě máme pořád jen 1 PSP ale už tady máme 2 PS3 :D .. A ještě ve vedlejší třídě má jedna holka slimáka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 u nas je 9 PSP,a skoro vsichni ho berem,na multipl.kdyz ho mas v kapse,tak se ti nemuze ztratit:D tak to ti zavidim :( u nas ve tride mame 3 PSP a mozna bude 4 ... (2 jsou moje :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViCktor Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Nechápu proč si někdo koupí PSP a pak ho nebere do śkoly :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 u mě ve třídě mám jenom psp já :( .. beru ho školy každej den .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukysvetna1468621248 Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 v nasi skole mam psp asi jenom ja!:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.