Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Prosin o pomoc.

Ve fsd jsem pres Utilities -> DVD Extract "nakopiroval" Fifu12 na HDD u xboxu. Cesta je: Game/fifa12

Tak nejak jsem pochopil, ze hra se mi v sezbamu her nezobrazuje proto, ze kdyz vlezu do "Manage Game Paths" tak by tam mela byt nejen cesta pro hledani Hdd1:\Content\0000000.....

Chtel jsem tedy pomoci tlacitka Y pridat jeste jednu cestu. Ale kdyz to vytvorim a dam save, tak se nic nestane. A to same se deji kdyz se snazim editovat onu jedinou a puvodni cestu.

A ted ona otazka. Co s tim???

Odesláno z mého GT-S5830 pomocí Tapatalk 2

Odesláno

Doplním ( FSD v češtině ) :

Obsah - Nastavení cesty her - změnit cestu - hloubka skenování 5 - nabídky na Automatic - Změnit cestu - vybrat Úložné zařízení ( HDD,nebo USB podle toho co používáme ) - dále jsou dvě možnosti :

1. content - 0000000000000000 - Y ( select directory ) - X ( save )

2. složka se hrami ( GAME , HRY ) - Y ( select directory ) - X ( save )

Když je již jedna cesta nastavená , tak se použije volba Y ( přidat ) - další postup je stejný .

Odesláno

Tak nad tímhle mi zůstává rozum stát - pošleš hotový RGH, nastavíš cestu která tam je nastavená doteď.Projede to poštou k zákazníkovi, a jemu další den už cesta nastavit nejde a sám tvrdí, že s tím nic nedělal.Tohle je fakt moc už i na mě :-) Než přeinstalací bych začal volbou delete data čímž smažeš pouze databázi a nechat si FSD ji vytvořit znovu.Hry na disku samozřejmě zůstanou

Odesláno

Myslíš tím v cz : Obecné - Obnovit nastavení - Vymazat data ?

a v angličtině : Settings - General Settings - Reset settings - Clear data ?

Tak to jsem ani nevěděl , že to tímto způsobem jde . Myslel jsem že to nejde upravovat ze spuštěného FSD , ale že se musí spustit FSD z jiného zdroje . Pokud jsem chtěl celý FSD smazat , tak jsem to musel tak udělat . Tím pádem by to bylo samozřejmě jednodušší - nemusí se použít fleška .

Odesláno
Myslíš tím v cz : Obecné - Obnovit nastavení - Vymazat data ?

a v angličtině : Settings - General Settings - Reset settings - Clear data ?

Tak to jsem ani nevěděl , že to tímto způsobem jde . Myslel jsem že to nejde upravovat ze spuštěného FSD , ale že se musí spustit FSD z jiného zdroje . Pokud jsem chtěl celý FSD smazat , tak jsem to musel tak udělat . Tím pádem by to bylo samozřejmě jednodušší - nemusí se použít fleška .

Ano, to je ono.Vymaže to jen databázi naindexovaných her a pak si ji při startu sám vytvoří znova.

Odesláno

tak jsem se k tomu ještě nedostal, ale napadlo mě. co když ve složce 000000000 vytvořím složku fifa? Tak to pak bude prohledávat i tuhle složku a hry by měla být vidět. Nebo to má ještě nějakej jinej háček? Nejsem doma abych to mohl vyzkoušet, takže to zatím řeším jen na teoretické úrovní :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu