Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Originál xbox360 slim HDD !!! HELP !!!


scoufield

Otázka

Zdravím Vás borci,

měl bych jednu tázku. Koupil jsem od borce HDD na xbox360 slim 250GB, ale když ho zapojím do xka tak se vůbec neukáže. Když ten disk připojím přes konvertor SATA2USB tak se mi načte jen 16GB. Když ho připojím tímto způsobem k pc vidím plnou kapacitu. Tím jsem zjistil, že si s ním dotyčnej hrál a přeformátoval ho z FATX na FAT32. Je nějaký způsob jak ho vrátit do původního stavu?

Předem moc díky.

PS: Předem se omlouvám, jestli to tu někde je, ale hodiny jsem pročítal na netu a googlil jak vzteklej a nic jsem o tom nenašel :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

V Xboxu se ti ve "Storage" nenabízí ho přeformátovat? V tomto případě by si Xbox sám upravil HDD tak, jak jej potřebuje pro svůj provoz.

Pokud ne, programem HDDHackr lze HDD patřičně naformátovat tak, aby byl pro Xbox viditelný. Kromě této utility budeš ještě potřebovat tzv. Security sector pro daný typ a model HDD (hddss.bin)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Když ho zapojím přímo do xka tak ho vůbec nevidí, takže nenabízí ani naformátovat. O HDDHACKRu jsem už četl, ale ten je prý jen pro WD HDD a tento HDD co jsem vygooglil podle označení je Seagate. Takže to asi nepůjde. Už jsem zoufalej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

S HDDHackr lze udělat i non-WD HDD, jen to chce chvíli se tomu věnovat :-) Měl jsem také tu čest s jedním HDD 250GB ze Slima od jednoho uživatele zde z fóra, který byl v úplně stejném stavu co tu popisuješ (smazaný, bez potřebných partition, pro Xbox neviditelný). Už si nevzpomenu na značku, ale WD to určitě nebyl. Mám pocit, že to byl Hitachi, ale možná to byl i Seagate. Co vím je, že jsem nad tim strávil několik hodin beznaděje, jenže pak se z toho už stala výzva a výsledkem byl (je) HDD zpět zprovozněný v Xboxu (on ví o kom mluvím) :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators
V tomto pripade te dotycny prodejce oklamal . Pokud by to byl original interni hdd , pak ho staci jen vlozit do xboxu a naformatovat .

Tohle se může bohužel stát i u originál HDD. Spousta lidí si myslí, že když je disk SATA, že ho stačí připojit na SATA řadič do PC a přistupovat k datům. Bohužel si už neuvědomí, že souborový systém Xboxu je FATX a ten je pro PC nečitelný. Takže stačí takto ten HDD připojit k PC, ono ho to "nějak" rozpozná, pak si pohrát s inicializací disku pod Windows, zformátovat a v tu ránu jsou potřebné partitions z toho disku pryč, zaváděcí sektor taky a HDD se stává pro Xbox v tu chvíli nerozpoznatelný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu