francek4 Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 update 2.0.15572.0 doporucuji nestahovat nez se bude vedet vic oc se jedna:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Known Changes: Avatar store added to social on the dashboard Updates to the avatar store Adds "Manage Exercise Info" to players Profile Sky is removed from the dashboard (now only accessible through the apps menu) Improvements and preparation for future Xbox live Enhancements Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 Nezapomeň, že do wikipedie může psát kdokoliv a info nemusí být přesné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2012 nestahoval jsem to z wikipedie ale team-xecuter.. ale nemusi to bejt pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 tak už u vás proběhl update? tak jsem se dočetl že spousta lidí V ANGLII udělala update, update proběhl jako obvykle, na HDD ubylo místo, ale nepřepsal se DB a zůstal 14719. jinak jediný příspěvek uvedl že po updatu nespustil MW3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 já jsem včera updateoval a všechno bez problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 15, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Umberto, máš flash? A šel jsi nejdřív na stock, nebo jsi šel rovnou na update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Oznameni!Po novem updatu nefunguji nelicencovane ovladace a ruzne neorg.veci od ms.vse ok.Zda je pravda netuším ale uživatele si nato stežují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Umberto, máš flash? A šel jsi nejdřív na stock, nebo jsi šel rovnou na update?než udelas update je samozrejme doporuceno dat stock pak update a pak znovu flashnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 17, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 No to já bych to klidně udělal, jenže vzhledem k tomu, že Xko jsem koupil už flashlý, nechce se mi kvůli updatu posílat Xko na reflash :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Proc vetsinou kdyz je nove update ctu ze se to nedoporucuje updatovat nez se zjisti tamoto a tento ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 no tak aby ti to v xboxu neudělalo bordel, pokud máš flash nebo neco.. neupravilo zas nejakej dae.bin... ale pokud jeden jen origo a mas v planu jen origo tak si update muzes delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 15572-74 je zrejme oprava 15572 ale zrejme v nasem regionu rovnou naskoči 15574 a ne 15572 vetsine uzivatelu.Update jsem provedl nezaznamenana zadna zmena.Update na vlastni nebezpeči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 20, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Tak jsem dneska updatoval s LT+ 3.0 a všechno jede jako před updatem. Multiplayer na Live, pálenky - tudíž u mě žádná změna. Avšak četl jsem, že se tímto updatem opět nově zamezuje RGH, takže kdo plánuje, ať neupdatuje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 i ty XGD 3 hry jsi zkoušel?by mě zajimaly co tam jsou za změny:-d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 20, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Jo, Modern Warfare 3, bez sebemenšího problému (kromě mýho K/D poměru :D). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Aktualizace se týká převážně uživatelů konzolí s Reset Glitch Hack (RGH), případně zájemců o tuto úpravu. Více informací zde: http://console-forum.net/tema/143890 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 takže potvrzeno u 15 574 vše o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.