mootoo Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 RAZORbyMooToo je uz hotovy :P zajtra bude foto a ten navod ? no to bude trosku narocnejsie vyroba razoru(ten druhy joy mi zabrala cca tyzden prace ) je hodinarska pracicka nepredpokladam ze ju zvladne kazdy na tomto fore ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 RAZORbyMooToo je uz hotovy :P zajtra bude foto a ten navod ? no to bude trosku narocnejsie vyroba razoru(ten druhy joy mi zabrala cca tyzden prace ) je hodinarska pracicka nepredpokladam ze ju zvladne kazdy na tomto fore ;) tak to je super hlavne foto jak to vypada pak jdu hned na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 Bude ještě někdo pokračovat třeba s podsvícením L+R tlačítek;)s dědkem sem to koumal a nějak jsme na to nepřišli:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseef Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 No tak ja by sem se taky primluvil za nejakej tutorial na podsviceni L+R tlacitek :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 To já bych se na to bál šáhnout ale dobrej Tutorial :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joseef Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 No ja taky docela bojim ale neco uz sem si odpajel takze bych potreboval akorat vedet jaky soucastky a nejaky fotky , proste dobrej tutorial no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 ja sem taky urval ten pant u dvirek:bash: myslis ze si vyrval to stribrne kolecko jestli je to ta tak hod screeny:wohow::wohow::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 muzu se zeptat jde to i na slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Depstr Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 mazec navod ,ale nemam na to bych to asi pak uz neslozil..:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 lol rozebrat si cele PSP do zakladu by udelal jen malo kdo :D ale vypadato docela dobre :) ale skoda jen to ze nemam ani jedno UMDcko :D ISO 4 EVER :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Siki, neměl by si tam nějaký dvířka na psp slim? chtěl bych ten jewel také, ale nechci si ničit ty mé dvířka, odměna jistá + bylo by možné vybrat si vlastní vzor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 29, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Klobouk dolů siki;) dost dobrý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Takovej tuning se mi moc libi, ale sam se na to moc bojim :(:(:( . Uz mam skusenosti s mobilem :( RIP :P . Nebyl by nekdo z okolí liberece kdo tohle dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamalama Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 mám jaksi něco lepšího, a i pro méně zručné... http://youtube.com/watch?v=nLLfu9WkBFU&feature=related jednoduché odstranění dvířek: http://youtube.com/watch?v=C32QEAFIQYA&feature=related Pořádně vytuněná PSP: Na v neposlední řadě jak udělat, aby PSP blikalo podle hudby: (asi si z toho moc nevemete je to zrychlený, ale stejně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkaz Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Vy ste kk** takhle pr*at do chudáka malýho! Já bych se toho ceclkem bál je to hezký, ale mě se to zdá normálně lepší :D Ale to je můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sampaja Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 tady máte jak se dělá to aby vám diodi blikali podle hudby ale je to až od pulky jo koukněte se http://youtube.com/watch?v=noMP8r-NIDc&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Tak asi se do toho vrhnu, ale bojim se, že to nesložim. Bylo to náročný??? Doufam, že když to složim psp pojede jak má :) EDIT: Jinak nemůžu to vyříznout třeba nožíkem rovnou na PSP? Místo vyndavani jako na tomto videu??? http://www.youtube.com/watch?v=nLLfu9WkBFU&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 paradni tuning zitra si ho du udelat tak doufam ze mi vyjde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Tak se mi to taky povedlo :) podívejte se sami http://www.console-forum.net/showthread.php?p=416641&posted=1#post416641 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack009 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Tak se mi to taky povedlo :) podívejte se sami http://www.console-forum.net/showthread.php?p=416641&posted=1#post416641 Paráda:thumbup:Blahopreju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Je naky tuning aji na PSP 3000 ? Cci to psp 3000 nejak vylepsit ale jak ? Mam blbe ruce :D tak jestli enni neco lehkeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drchy Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Fakt hustej navod moc se mi libi :-) :psp: Ale kdybych to PSP Rozebral tak bych ho nedal zpatky :D :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli tady takováhle akce jde udělat i na psp slim, ale jenom kolečko, tak jak to má K.R.E.K. Zajímalo by mně jak když budu mít vyřízlý otvor, tak jak do něj mám dát to sklíčko vyříznutý?? Mám ho tam něčím přilepit nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AllisMack Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Ahojky lidi :-) udělala jsem si podsvícení tlačítek L a R 8) Modročervené. Je to mooc hezký a tak sem ještě dám návod jak na to. Když zapnu psp tak se rozsvítí nejdřív displej a pak i L a R. Svítí jen tak aby neosilňovaly ale když spustím hudbu,video nebo hru tak to řádí :cheesygrin::bash:. Tady je video jak to vypadá, je to točený mým mobilem který má kvalitu na ho**o takže sry... Tu modrou to zabere víc než tu červenou ale v reálu svítí stejně. Bráška mi dal to video sem: http://www.stream.cz/video/289878-mini-tuning-psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rygi Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 Ahojky lidi :-) udělala jsem si podsvícení tlačítek L a R 8) Modročervené. Je to mooc hezký a tak sem ještě dám návod jak na to. Když zapnu psp tak se rozsvítí nejdřív displej a pak i L a R. Svítí jen tak aby neosilňovaly ale když spustím hudbu,video nebo hru tak to řádí :cheesygrin::bash:. Tady je video jak to vypadá, je to točený mým mobilem který má kvalitu na ho**o takže sry... Tu modrou to zabere víc než tu červenou ale v reálu svítí stejně. Bráška mi dal to video sem: http://www.stream.cz/video/289878-mini-tuning-psp pekny fakt husty uz se tesim na navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.