Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Který flash je nejlepší?

Baltazar Sinaser

Otázka

Zdravím, chtěl bych se zeptat jaký CFW je ted nejlepší pro PSP 3004. Prodíral jsem se zde na foru tutorialama pro začátečníky a potom různejma odkazama až jsem se v tom ztratil. Mám OFW 5.03 nekde jsem četl o nějakým chickhenu, potom že je to starý a na p***. Nevím jestli mám udelat update, abych neco neprosvich. PS3 jsem si flashnul, ale toto mí připadá nějaký složitý. Můžete mi prosím někdo říct jak na to? Stačí jen napsat nejlepší a nejstabilnější CFW a jestli je lepší permanent nebo ne. Popř. nějaký vychytávky. Díkec za rady.

Doufám, že to funguje jako u ps3, stáhnu hru a hraju:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Prej složitý :D Sice nevím, jak se flashuje PS3, ale tady je to jenom otázka překopírování několik složek do PSP a následné spuštění několika věcí v PSP. Nejlepší pro tebe je 6.20 PRO B10 Permanent. Takže nejdříve si musíš aktualizovat na oficiální FW 6.20 a následně tam dát 6.20 PRO B10 Permanent.

Jo a ano pak stačí jen stáhnout hru, překopírovat do PSP a hrát.

Odkaz ke komentáři

• 0

Včera jsem z toho byl nějakej zmatenej:wohow:, ted jsem se podíval na pár videi a je to v poho. Díkec za radu, jdu se do toho pustit. Ještě jedna otázka, nerozlišuje se typ 3004 ještě podle desky nebo je to prostě pro všechny typy stejný ten 6.20 PRO B10.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu