jenko Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Čus chcel by som vedieť čo by som aké nevýhody by som mal na xku keby som dostal ban (za flash). a ešte mám dosť starý update (verziu dashboardu neviem) bol updateovaný naposledy asi marec 2011 a nedávno som počul že nejaký update ruší flash tak chcem vedieť či možem ho vykonať alebo ne. Diki vopred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dupenka Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Nemohl by jsi hrát hry na Live, DB asi budeš mít 12625, zjístíš si ho v system setting ->console setting-> system info. Prvně se tedy podívej co máš za DB pokud máš ten co si myslím a nebo nižší tak neupdatuj a pošli to flasherovi a ať ti udělá i nový flash LT 3.0 (nebo jaký to už teď je). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toro Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Jaký máš dash zjistíš zde : SYSTÉM SETTINGS – CONSOLE SETTINGS – SYSTÉM INFO – třetí řádek odspoda – D. ……………… Jestli máš 12625 tak se ti flash smaže . Při 13146 a vyšším už ne . Nevýhoda banu je jen nemožnost přihlášení se na live . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenko Posted June 23, 2012 Author Report Share Posted June 23, 2012 diki pomohol si mi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenko Posted June 23, 2012 Author Report Share Posted June 23, 2012 takze keby som update zmazal by sa mi flash co aj chcem tak by bola neskor itak sanca banu? keby som hral aj mp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Moderators spenat Posted June 23, 2012 Junior Moderators Report Share Posted June 23, 2012 Jakmile se ti smaže flash tak logicky šance banu není. Samozřejmě by ti nešly pálenky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenko Posted June 24, 2012 Author Report Share Posted June 24, 2012 no toto som chcel vediet smazu sa vsetky stopy po flashi hej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Jenže špenát moc pravdu nemá. Pokud se ti smaže flash přes update, konzole je označená (flag) a může být v budoucnu zabanovaná. Proto se doporučuje nejprve vrátit stock FW, a až poté updatnout. Tedy jak doporučuje Dupenka, nevrtat se v tom, když si nejsi jistý a poslat to někomu, kdo se vyzná. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Moderators spenat Posted June 24, 2012 Junior Moderators Report Share Posted June 24, 2012 Jojo, sorry, na to jsem úplně zapoměl :D Došlo mi to až po tom, co jsem vypl PC :D No každopádně díky za opravu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenko Posted June 24, 2012 Author Report Share Posted June 24, 2012 takže nemám to robiť hej? :D no keby som updateoval a mal by som ten flag akoby som sa vedel chraniť potom proti banu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Moderators spenat Posted June 24, 2012 Junior Moderators Report Share Posted June 24, 2012 V tvým případě by ses banu po flagu neubránil. Až bude mít M$ zase banovací vlny (pokud vůbec někdy budou), tak banána dostaneš. Jinak flag jde odstranit vyčištěním NAND, pokud se nepletu, ale tam se jedná o zásah do HW konzole, takže je přeci jen lepší to poslat zkušenýmu flasherovi, jak už tu bylo zmiňováno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenko Posted June 25, 2012 Author Report Share Posted June 25, 2012 Ked si dobre pametam tak banovacia vlna bola len jedna v roku 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Moderators spenat Posted June 25, 2012 Junior Moderators Report Share Posted June 25, 2012 Proto jsem taky psal "pokud vůbec někdy budou". Každopádně jak jsem říkal, nejlepší pro tebe je odeslat Xko na flash a při té příležitosti nechat nahrát nejnovější DB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts