masterten Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 Tak co lidi , co rikate na odlozeni tehle uzasne hry az na brezen 2008 ????? :cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 Kane & Lynch predstavuje silneho soupere. Eidos navic vyrukoval s tim, ze je GOLD, coz pri faktu, ze je originalnejsi (K&L) a vychazi 7 dni pred AoT, vynucena pauza...skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 jak víš že je úžasná, když jsi ji ještě nehrál....nebo se pletu? divím se že to odkládaj když jsou teď vánoce :) ale bude jiné pecky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 Mě to na jednu stranu štve, protože jsem se na to fakt těšil (že jo Dragunove :D ), ale zase na druhou stranu....zbude víc peněz na ostatní hry - Jericho a asi PGR 4 (chtěl jsem NFS, ale demo mě celkem zklamalo). A ohledně samotnýho odložení - ikdyž EA nás zásobuje zprávami o snaze hru pořádně doladit, tak vzhledem k už rozdaným review verzím je jasný, že nás hezky tahají za nosánek (což už asi všichni víme ;) ). Strach dělá hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 To jo je to velka skoda (Jajare :D ) ale vyjde toho do konce roku tooolik ze nevim jak to budu (budeme) stihat...Ašašín, Jericho a na dalsi si nevzpomenu ale je jich dost... Hlavne at na tom neco vylepsi kdyz uz to posunuli... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterten Odesláno Říjen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 Dante1986 : mno tak podle toho co jsem oni cetl a videl , tak jsem usoudil ze by mohla byt uzasna , ale je to jen a jen muj nazor . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 maesterten: já tím jen narážel na to jak říkali jak nebude super mega hype skvělé Halo 3, ale....bylo to dobré ale že by něco extra skvělého....to ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 V oficialni PS3 magazinu vysla recenze s hodnoceni 9/10. A diky odlozeni bude dlouho i jedina ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metlaaa Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Čus lidi..prosím vás jak mám udělat aby mi šlo hrát ve dvou ve split-screenu..Nejde mi to..Mám zaplí oba ovladače a píše mi to,že musí být ve hře víc hráčů..Nechce mě to pustit dál..Nevíte??dík:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Co prihlasit druhy ovladac na nejaky druhy profil v xku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Myslim taky že každý ovladač musí mít profil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 jj presne tak kdyz hru spustis tak dej splitscreen a pripoj druhy ovladac a pripoj ho do jineho profilu!! a pak uz ti to normalne pujde spustit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 hraju to na xboxu cau, mam problem- s bratrem chcem hrat co-op army of two- mame dva ovladace- ale ikdyz jsou oba pripojeny- nevime jak hrat- nikdy to nehcce se spustit...vzdy to jen pise, ze musi bejt joinnuty dva hraci minimalne- nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 musí být připojeny dva profily.. pro každý ovladač jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 prosimte: sem desnej amater- to udelam jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 první ovladač sviticí kolečko -> sign in -> vyber profil... druhý ovladač sviticí kolečko -> sign in -> vyber profil... pokud nemáš dva učty tak si jeden vytvoř.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.