Moderators drak3go Odesláno Červen 28, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 Chipomile, já bych jméno rád napsal, bohužel když ho uveřejním, přijdu o hodně.Co se týče reballu, vypalování pro mou druhou konzoli XGD3 her, záruka, apod... ????????????????????????????????? To jakože "dotyčný" to tu sleduje a psal ti, že pokud jen cekneš, tak ti zruší veškeré záruky co mezi váma platí na jiné dělané služby??? No o 1000 důvodů víc proč ho sem napsat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogDollar- Odesláno Červen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 To ne, ale když mi dělal první xko reball a flash, tak mi nabídl vypalování XGD3 her abych nemusel kupovat mechaniku. Co se týče toho druhého xka, dal na něj plomby firmy a řekl mi, že záruka platí dokud mě bude znát. Tudíž bych ho nerad potopil. Jen uvedu že KANALIZÁTOR to opravdu není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclavprasek Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 Mohl bych poprosit XMODe, jestli mi poradíš jak nastavit ten Dashlaunch? Mám Freestyle i Dashlaunch na 4GB interní paměti slim xboxu, ale nevím jak dál nastavit, aby se mi Freestyle spouštěl automaticky. Mám tudíž splněný bod 1 i 2 jak píšeš. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.