Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

sekání her na PSP2004 ????

Divison

Otázka

Ahoj, mám flashnutý PSP2004. Když chci hrát nějaký hry tak se mi hodně, hodně sekají. Intenzivně, prostě nemožný hrát. Dělá to například NFS,GTA, atd... Takovej Patapon vůbec. Tkaže by mě zajímalo čím to je , a jak to fixnout, poradí někdo?:bash:

Vyřešeno:

Důvod byl podtaktovanej procesor, stačilo to udělat jak mi radil Martin2412 . Takže děkuju a LOCK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

V jakém formátu máš ty hry, co se ti sekají? Pokud je máš v cso, tak je to tím, stáhni si je v Iso a už se ti sekat nebudou. Případně to ještě může být nízkým taktem procesoru, to zmáčkneš SELECT a dáš CPU Clock Game na default a resetneš PSP

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Junior Moderators

Jakou máš verzi flashe? Jinak jak říká Martin, může to být podtaktovaným procesorem. Pokud si myslíš, že to tím není, tak si přehraj firmware. Ale jak říkám, chtělo by to vědět verzi flashe.

Odkaz ke komentáři

• 0
A mimochodem být tebou, tak s aktualizuju na 6. 20 a dal si tam 6.20 PRO B10 Permanent, protože ten 5.03 je už hrozně starej, a nefunguje na něm plno novějších her a už ho snad nikdo nepoužívá.

Kdybych věděl jak ..

Odkaz ke komentáři

• 0
No jak asi? K čemu mám google? Prostě zadám 6.20 PRO B10 Permanent a hnedle jako první odkaz je návod jak to udělat http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 . Bóže muj, příště trochu samostatnosti prosím.

Tak já si zatím vystačil s tím co mám takže sem po tom nijak nepátral ani neměl důvod. Bóže :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu