xxYoshixx Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Čáu, mám FSD: 2.2 rev725 a Verzi jádra: 2.0.14719.0 a chtěl bych přejít na FSD:3.02 ... poslední dobou se mi z nějakého důvodu sekaly hry a tak jsem se rozhodl, že si dám tu 3.02, jen nevím, jestli tím o něco nepříjdu a nebo se mi smažou nějaké důležité data či nastavení. Proto Vás prosím o nějakou radu, kde bych mohl najít nějaký dobrý návod jak si všechno zařídit tak, abych si nainstaloval čistý, nezasekaný a stabilní RGH ve kterém funguje vše tak jak má a ať mi to nepíše "fatal crash" nebo ať se mi to prostě jen tak nesekne ... Dám vám i like a pozitivní reakci :) Předem díky za opovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 FSD 3.02? kde jsi to vzal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Akorát si to asi spletl s dashlaunchem protože fsd ma poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 Xmod: rovnou se zeptam at nezakladam novej topic, muzu nahodit DL 3.02 na DB 14719? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 Xmod: rovnou se zeptam at nezakladam novej topic, muzu nahodit DL 3.02 na DB 14719? Jasně Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Červenec 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 Jo pardon, myslel jsem dashlunch 3.02 :) ... a to ho staci jen spustit pres xexmenu, nainstalovat a pak už není třeba nic jiného dělat ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.