xxYoshixx Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Čáu, mám FSD: 2.2 rev725 a Verzi jádra: 2.0.14719.0 a chtěl bych přejít na FSD:3.02 ... poslední dobou se mi z nějakého důvodu sekaly hry a tak jsem se rozhodl, že si dám tu 3.02, jen nevím, jestli tím o něco nepříjdu a nebo se mi smažou nějaké důležité data či nastavení. Proto Vás prosím o nějakou radu, kde bych mohl najít nějaký dobrý návod jak si všechno zařídit tak, abych si nainstaloval čistý, nezasekaný a stabilní RGH ve kterém funguje vše tak jak má a ať mi to nepíše "fatal crash" nebo ať se mi to prostě jen tak nesekne ... Dám vám i like a pozitivní reakci :) Předem díky za opovědi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
=Trolik= Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 FSD 3.02? kde jsi to vzal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmod Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Akorát si to asi spletl s dashlaunchem protože fsd ma poslední Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
=Trolik= Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Xmod: rovnou se zeptam at nezakladam novej topic, muzu nahodit DL 3.02 na DB 14719? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmod Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Xmod: rovnou se zeptam at nezakladam novej topic, muzu nahodit DL 3.02 na DB 14719? Jasně Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxYoshixx Posted July 1, 2012 Author Report Share Posted July 1, 2012 Jo pardon, myslel jsem dashlunch 3.02 :) ... a to ho staci jen spustit pres xexmenu, nainstalovat a pak už není třeba nic jiného dělat ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts