Jump to content

Resident Evil 6

Molda22

Recommended Posts

260px-Resident_Evil_Cover_Art.png

Tak co na to říkáte? Už jste hráli demo?

Já musím říct, že dost rozporuplné pocity. Samozřejmě už toho dost šlo vidět na netu, ale přecijen když si to člověk sám zahraje, tak je to trochu něco jiného. V demu jsou k dispozici všechny tři "kampaně" jak je to ve hře nazváno. Můžete zkusit hrát kousek za Leona, za Chrise i za Jaka.

Samozřejmě jsem jako první volil Leona a tento úsek mě hodně bavil. Zase to trošku připomnělo starší residenty, hororová atmosféra, klasičtí zombie. Kdežto za Chrise to byla hrůza, za takovou akční řežbu by se styděl i Gears of War možná :D To snad už nemělo s residentem společného vůbec nic, snad jen jméno hlavní postavy. Zombies, kteří nevypadají jako zombies ani se tak nechovají, už je to úplně jako normální lidi. Náznaky toho byly už v Resi 5, ale tohle už je moc.

A Jaka jsem ještě nezkoušel.

Tak nevim no, demo je jen pro ty co si koupí Dragons Dogma, takže já to ještě nehrál, ale stáhnu pokud to někde půjde. Já se ale jinak těšim na Chrisovu i Leonovu kampan na takovou jaká bude, mě moc starší díly aka 3 a starší vůbec nebavily, hlavně kvůli tomu že to nebyla third-person, 4 jsem si skvěle užíval, ale 5 mě bavila zatím nejvíc a to kvůli coopu.

Tak jasně, pro lidi, kteří třeba nejsou až takový fanoušci série, nebo pro lidi co ty starší díly nehráli, tak je to bude dost bavit, protože hra to určitě bude dobrá. Ale naopak pro dost lidí už to prostě nebude ono. A bez ohledu na kameru nebo podobné věci, to není až tak důležité, ale ta atmosféra je hlavně teda u té chrisovy kampaně úplně pryč a hraje se to jako totálně jiná hra, jakoby to ani nebyl resident evil.

Headhot: Jinak demo je na stažení už dnes, pro lidi, kteří mají Dragons Dogma od Capcomu. Ještě jdu zkusit tu třetí kampaň za Jaka a dám vědět.

Tak jasně, pro lidi, kteří třeba nejsou až takový fanoušci série, nebo pro lidi co ty starší díly nehráli, tak je to bude dost bavit, protože hra to určitě bude dobrá. Ale naopak pro dost lidí už to prostě nebude ono. A bez ohledu na kameru nebo podobné věci, to není až tak důležité, ale ta atmosféra je hlavně teda u té chrisovy kampaně úplně pryč a hraje se to jako totálně jiná hra, jakoby to ani nebyl resident evil.

Headhot: Jinak demo je na stažení už dnes, pro lidi, kteří mají Dragons Dogma od Capcomu. Ještě jdu zkusit tu třetí kampaň za Jaka a dám vědět.

jo uz jsem se dival na google xbox ho ma dnes a ps3 za dva mesice, rofl No nic preview bude lepsi nez doma,ale budu moc jen koukat,co uz.

Hmm tak demo za Jaka začíná úprkem před nějakým zmutovaným bosem, ale ani na třetí pokus se mi nepodařilo utéct a pokaždé mě chytil a konec :D Asi to bude chtít více trpělivosti a další pokus :D

EDIT: tak to byla moje blbost, jen jsem nevěděl, že se dá Xkem sprintovat. Po utěku krátká pasáž vedoucí do skladiště nebo co to je, nějaká polorozpadlá hala, kde už s bosem bojujeme. (Ale zatím neúspěšně.)

Jinak v Resi 5 člověk mohl hrát jen za Chrise pokud si pamatuju a Sheva byla buď AI nebo druhý hráč. Ale tady si i v singlu můžete v každé kampani zvolit za koho z dané dvojice chcete hrát. Buď Leon nebo Helena, Jake nebo Sherry a Chris nebo ten jehož jmeno jsem teď zapomněl a demo už jsem vypnul :D