hosanek Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Zdravím Vás, chtěl jsem se zeptat, mám takový problém, zakoupil jsem si na stránce www.smskey.cz steamový kód a přihlašovací údaje na hru Counter Strike 1.6, firma mi napsala e-mailem že mám na steam hru aktivovat. Vše jsem udělal podle pokynů, zhruba týden mi Cs 1.6 steam fungoval a poté když jsem se jednou přihlásil a zapnul Cs 1.6 steam tak jsem se chtěl připojit na server, začali se stahovat data které se stahují při každém navštívení serveru, ale poté když jsem byl skoro u konce downloadu tak začal být Cs 1.6 steam nějaký pokažený a psal "program CounterStrike 1.6 neodpovídá" vždy když jsem se na ten server připojoval stalo se to samé, a musel jsem celý počítač restartovat abych steamový CounterStrike 1.6 mohl ukončit. U normálních Cs 1.6 non-steamů to nedělo. Má s tím někdo zkušenost? Prosím o radu, pokud víte o co jde nebo jak mi pomoci. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 Nemáš nainstalovaný program "Internet Download Manager" ? Tohle mi dělalo, když jsem to měl v pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 Ne nemám, ale díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 Prosím o radu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.