hosanek Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 Zdravím Vás, chtěl jsem se zeptat, mám takový problém, zakoupil jsem si na stránce www.smskey.cz steamový kód a přihlašovací údaje na hru Counter Strike 1.6, firma mi napsala e-mailem že mám na steam hru aktivovat. Vše jsem udělal podle pokynů, zhruba týden mi Cs 1.6 steam fungoval a poté když jsem se jednou přihlásil a zapnul Cs 1.6 steam tak jsem se chtěl připojit na server, začali se stahovat data které se stahují při každém navštívení serveru, ale poté když jsem byl skoro u konce downloadu tak začal být Cs 1.6 steam nějaký pokažený a psal "program CounterStrike 1.6 neodpovídá" vždy když jsem se na ten server připojoval stalo se to samé, a musel jsem celý počítač restartovat abych steamový CounterStrike 1.6 mohl ukončit. U normálních Cs 1.6 non-steamů to nedělo. Má s tím někdo zkušenost? Prosím o radu, pokud víte o co jde nebo jak mi pomoci. Díky. Quote
jura555 Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Nemáš nainstalovaný program "Internet Download Manager" ? Tohle mi dělalo, když jsem to měl v pc. Quote
Recommended Posts