hamsterkocz Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 Ahoj mám takovej problém kdýž hraju Halo Reach tak se mi třeba 3x za mapu vypne ovladač ,ale u žádné jiné hry mi to nedělá zkoušel jsem Fifu nebo COD a ani jednou se to nevipnulo tka jestli by jste mohli někdo poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Červenec 12, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 Bylo by to poprvé co bych slyšel, že takové chování ovladače způsobuje nějaká hra. Tipl bych to na slabé baterie, vlož dvě nové a zkus znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hamsterkocz Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 No baterky mám v půlce ale tak zítra to zkusím a ozvuse jinak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Červenec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 mě to taky ukazuje kolikrát půlku a stejně jsou vybity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hamsterkocz Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2012 Ok takže díky ty baterky tam mám už snat 3 týdny:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sajbob9 Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 jj me to dela taky u halo vetsinou kdyz mam zapnute vibrace ale kdyz hru hodim do menicka tak ovladac norm.fachci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hamsterkocz
Ahoj mám takovej problém kdýž hraju Halo Reach tak se mi třeba 3x za mapu vypne ovladač ,ale u žádné jiné hry mi to nedělá zkoušel jsem Fifu nebo COD a ani jednou se to nevipnulo tka jestli by jste mohli někdo poradit.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.