hamsterkocz Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Ahoj mám takovej problém kdýž hraju Halo Reach tak se mi třeba 3x za mapu vypne ovladač ,ale u žádné jiné hry mi to nedělá zkoušel jsem Fifu nebo COD a ani jednou se to nevipnulo tka jestli by jste mohli někdo poradit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderators drak3go Posted July 12, 2012 Moderators Report Share Posted July 12, 2012 Bylo by to poprvé co bych slyšel, že takové chování ovladače způsobuje nějaká hra. Tipl bych to na slabé baterie, vlož dvě nové a zkus znovu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hamsterkocz Posted July 12, 2012 Author Report Share Posted July 12, 2012 No baterky mám v půlce ale tak zítra to zkusím a ozvuse jinak díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dany_ Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 mě to taky ukazuje kolikrát půlku a stejně jsou vybity. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hamsterkocz Posted July 12, 2012 Author Report Share Posted July 12, 2012 Ok takže díky ty baterky tam mám už snat 3 týdny:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sajbob9 Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 jj me to dela taky u halo vetsinou kdyz mam zapnute vibrace ale kdyz hru hodim do menicka tak ovladac norm.fachci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
hamsterkocz
Ahoj mám takovej problém kdýž hraju Halo Reach tak se mi třeba 3x za mapu vypne ovladač ,ale u žádné jiné hry mi to nedělá zkoušel jsem Fifu nebo COD a ani jednou se to nevipnulo tka jestli by jste mohli někdo poradit.
5 answers to this question
Recommended Posts