Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP-Sekne se po zapnutí

Otázka

25 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

No zapnul jsem to znova normálně a znova se seklo, takže nvm. Tak jsem smazal CFW pomocí O + X + START + SELECT při zapnutí PSP. Jenže teď když spustím pro b10 updater, něco se nainstaluje > restart > a když mám podle návodu spustit permanent patch, psp se znova sekne a vypne.

Tak já nvm, cením si každé rady ;-)

• 0
Odesláno

Nějak to nechápu. No tak Fast recovery už v psp nemám, nenajede. Bude to asi tím, že jsem kombinací těch 4 tlačítek smazal cfw. Když teď nakopčím do psp ten ofw 6.60 do složky PSP/game, mám tam corrupted data a nejde to spustit logicky.

EDIT: Pro jistotu jsem smazal všechna témata, co jsem měl stáhlé. Mě by klidně stačil zase 6.20 Pro b9 jenže ten, jak jsem psal, nejde nainstalovat.

• 0
Odesláno

STÁHNI SI OFICIALNI FW 6.60-INSTALL

PAK PODLE TOHO JAKOU MAS VERZI ZKUS OBOJI A V TOM RARU Z EXTRAHUJ A DEJ TO DO PSP NIC VÍC-PRO 6.60-FAST R.

UPDATE 6.60 PRO B10: http://uloz.to/xJpMr8b/psp-6-60-pro-b10fix-rar

UPDATE 6.60 PRO B9: http://uloz.to/x3qVfCf/6-60-pro-b9-fix1-rar

• 0
Odesláno

Tak znova, nechci tam ten 6.60. Mám právě psp bez cfw, official 6.20. Chci tam nahrát 6.20 pro b 10 permanent. Postupuju přesně podle návodu na novinkách. Dělám to stejně jako když jsem tam dával pro b9. Spustím update v psp, proběhne instalace cfw, pak se samo restartuje a mám spustit permanent patch, jenže se psp sekne a vypne. Nechápu

• 0
Odesláno

No tak ale to nikoho nezajímá, že ty ho nechceš a zkoušet nebudeš, to je tvoje věc, i když to osobně nechápu, když vlastně o nic nejde jen o po*raný downgrade a nahrání permanentu. Nevím, jestli se něčeho bojíš, nebo ses jen zašprajcnul jako to dělá moje ségra. No ale to je jedno. Každopádně Bobine, zkus ještě v PSP naformátovat kartu (Settings - > System settings -> Format...). Ještě zkus stáhnout ten CFW odjinud, prostě si dej vyhledat do googlu 6.20 PRO B10 Permanent.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu