Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

fatal crash intercepted


Recommended Posts

Ahoj, prosím o malou radu, kamarád má JTAG kernel v. 2.0.15574 a FSD 2.2 z 10 her mu 4 nejedou (Burnout: Paradise, MMA, Legend of Troy, Crash) a bud ho to hned po startu hry hodí do menu, nebo mu to hodí hlášku "fatal crash intercepted" FSD jsem zkoušel přeinstalovat, ale nepomohlo to, nenapadá vás něco?!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ještě pokud je to FAT tak v nastavení FSD dej FanSpeed na max a testni spustit hru co nefungovala.

Na mem FAT RGH to dělalo taky špatné chlazení konzole do určité revize u slimu není problém.

Když sem nastavil FanSpeed na hodnotu 80-100% bylo po problému.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

zdravím.. mám problém s Battlefield 3.. RGH , FSD 2.2 ... ( nevím jestli to pomůže , ale jsem u tý mise jak tam lítá stíhačka , já ji mám sestřelit a pak tam zemřou ti dva moji vojáci - no a pak jak skončí ta mise tak to načíta a napíše to : fatal crash .. ... čtu tu , že mám zkusit znovu převést do GOD , ale já to mám jenom v xboxu ( z PC jsem to smazal) jde to nějak opravit? dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě občas taky v nějaký hře vyskočí hláška "Fatal crash intercepted" a skočí to do fsd tak spustim hru znovu a jede dál, někdy to třeba udělá dvakrát ale pak jede stejně dál.. Třeba ted u Sleeping dogs mi to už taky párkrát vyskočilo.

Jak máte vlastně nastavenej ten FanSpeed, já to mam na automatic hned na začátku a je to pěkně tichý ale když trochu přidam tak je hrozně slyšet větrák.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fatal crash intercepted je spusoben tim ze mate hry na externim hdd a zaroven ten hdd mate naformatovanej jako pridavne zarizeni usb xbox 360 device coz nesmí bejt pak se tam mlatej hdd bloky.Je to spusobeno tím že xbox 360 behem hrani kdyz uklada hru nebo se behem hry odkryvaji achivementy nebo jak se jim říka tak se xbox 360 zacne koukat na ulozite interniho hdd a taky na ulozizte naformatovaneho hdd 500gb jako usb hdd device kde se vam udelal 16gb misto jako systemove a to je ten pruser !!!!!!! Pak kdyz zaroven se kouka na hdd co je jako systemovej hdd a zarovej fsd z neho cte data jako z nesystemoveho hdd tak dochazi k problemu z hdd bloky.Kdyz jsem tedka hral Tekkena tag tournament 2 tak behem hrani my to padalo s touto hlaskou Fatal Crash Intercepted a co jsem zjistil spadlo me to vzdy kdyz se mel odkryt a zasejfovat nejakej odkrytej achivement.Takze jsem udelal to ze jsem jak jsem mel na 500gb hdd udelanou tu sekci 16gb tak tu sem zase odebral a tim padem hdd není videt v systemu je tam jako nezname zarizeni a pak uz hry jedou ok a Tekken tag tournament 2 me nepada.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

peknej roman ale ponekud bordel co z toho ma kdo pochopit jedine tak mozna zes mel na exteraku 16gb fatx a zbytek fat32 a pokousel ses s tim fungovat naraz coz je jasnej fatal crash a pitomost to tak mit ze to nekoho vubec napadne udelat a tvrdis ze to maj tak ostatni a to jim hazi fataly kravina jak poleno muze to bejt spoustou jinejch veci spis teda je protoze takhle zjatrovany hdd snad jiny lidi nemaj predpokladam a dalsi proc xbla na flasku s fatx kdyz hraju normalne arkady z externiho fat32 jen spravne zarazeny v content nak nechapu tyhle rady na dve veci a jeste tucne jak obevitel ameriky misto aby logicky pokud neni interak pouzil flasku s fatx jako systemovy uloziste a dejme tomu na dlc ktery nebudou fachat z exteraku pic

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano mel jsem na externim 500gb disku udelanou sekci jako system usb device 16gb a to me osobne dělalo ten problem neříkam že nekomu to nemuže dělat neco jineho ale ja jak sem to dal pryc už me vše jede jak ma zadnej fatal crash takze kdo ma vše v mašine tak ja ma bejt a dela mu to muže toto bejt jedna z vecí neříkam že je jedina ale ja sem osobne rad že sem na to co me to dělá zjistil a taky sem to sem napsal kdyby nekdo mel stejne problem a mel to udělane jako ja aby vědel co mu to dělá.Pokud jsem neco napsal spatně tak jsem to tak nemyslel :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám HDD rozdělenej na FAT 32, jako neznámé zařízení a zbytek jako NTFS na filmy apod... ocenění mi vyskakovala u Tekkenu Tag Tournament 2 úplně v pohodě. Chtěl jsem si zahrát starší hru Star Wars Force Unleashed 2 a hra ani nenaběhne. Jen kliknu na play a už vyskakuje nápis fatal crash... To je jedinej případ Fatalu se kterým jsem se na svým jasperu s rgh 2 setkal... víte někdo už konečně jak na to ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud ti jedou jine hry ok a tahle nejde ani spustit tak by to mohlo bejt ze mas starou verzi kernelu a hra vyzaduje novejsi ale to asi nebude u tehle hry v tvem pripade pravda jelikoz hra je to uz stara a ty mas novejsi o hodne kernel nez hra vyzaduje muze to bejt problem spatne stazeneho image skus stahnout a prevest hru pres image browser ji rozbal do slozky smaz $systemupdate a ve fsd zadej cestu do hlavni slozky kde mas hry ve slozkach rozbalene cestu a melo by to jít.Muze to taky delat fsd kdyz mas zadaných vice cest do více slozek aby vyhledaval hry pak musis dat hodnutu 2 vehledavani aspon na hodnotu 4.Ale ja osobne mam to udelane tak ze to mam takhle usb://Game/ a tady mam slozky her a v nich mam rozbalene hry a ve fsd mam nastavene jen aby se to fsd koukalo sem usb://game pak se me nacitaj hry do game library :) Skus a tím zjistís zda ti to neděla ten ten hdd co mas rozdelenej na 100% budes vedet zda to je hrou nebo hdd rozbal si tu hru na klasicky usb 2 zařízení a z neho nech ve fsd číst ty rozbalene data pokud to hodi fatal crash je problem ve hre a nebo v kernelu !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

tak lidičky, hrál jsem novou hru Hitman Absolution... a stejně, jako pomalu u všech nových her se potýkám s jedním problémem a to je Fatal Crash... díval jsem se všude možně a nikdo nezná přesnou závadu... jedni říkají, že za to může kabel od RGH, který vede kolem určitého místa v xboxu, který způsobuje tento problém... jiní zase, že to je freestyle dashem... já si myslím, že to je ryze softwarova porucha, která je způsobena tím, že rgh bohužel není dokonalé, což ani snad od pirátského zásahu nemůžeme čekat... každopádně bych byl rád, abyste sem nahromadili nějaké své nové poznatky s rgh, popřípadě, zda jste rgh úplně vychytali. mám totiž takový problém, že se s ním v nových hrách začínám setkávat. nejdříve jsem se s ním setkal v star wars, kde mi pomohlo použít místo image browseru -> iso2god, teď jsem se s ním setkal v hitmanovi absolution pouze na konci poslední animace. také jsem se s ním setkal, když jsem hru z dvd přetáhnul na hdd a v jednom pravidelném místě rgh stále vyskakovalo... je pravda, že pokud jsem používal pouze XeX menu, tak to bylo ok, s novým dashboardem 3, je rgh stále častější, ale na internetu jsou videa, kde rgh skáče při zpuštění i z XeX menu... je to jak nějaký šotek, který lítá v xboxu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Fatal Crash Intercepted může způsobovat řada věci, u Phat konzolí to skutečně bývá mimo jiné i právě zmíněným drátem, který se vede zespod desky (CPU_RST). Přestože i FSD (Free Style Dash) může být na vině, chyba může být úplně někde jine (zaplněná interní paměť, Live profil, atd...).

Tak či tak, nemluv o RGH jako o nějaké "věci", RGH nikde "nevyskakuje", nechápu pojem, že RGH "je stále častější", RGH nikde neskáče z žádného Xex menu. Není to ani žádný šotek, je to zkratka pro "Reset Glitch Hack" a je to způsob (metoda), při které se využívá glitch k získání potřebných informací z CPU.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu