TypeK^ Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Takže, hodně lidí se mě ptalo jak udělat screenshot na fw 3.71 M33 a tak jsem si řekl, že bych mohl udělat návod, jak na to. ----------------------------------------------------------------------------- 1) Stáhněte přiložený archiv a z něj soubor screen.prx skopírujte do složky seplugins, kterou máte na rootu karty ----------------------------------------------------------------------------- 2) Ve složce selugins vytvořte dva textové dokumenty s názvem vsh.txt a game.txt a do obou přidejte řádek ms0:/seplugins/screen.prx ----------------------------------------------------------------------------- 3) Zapněte recovery a v Plugins dejte vše na (Enabled), tím plugin aktivujete ----------------------------------------------------------------------------- 4) Screen uděláte tlačítkem NOTA (viz obrázek) ----------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------- 5) V menu je screen už aktivovaný, ale ve hře ho aktivujete, když budete při spouštění hry stále mačkat notu, dokud se vám hra nenačte ----------------------------------------------------------------------------- 6) Když se po stisknutí NOTY PSP na sekundu zasekne a MS kontrolka začne oranžově blikat, to znamená, že vše děláte správně a screen se vytváří ----------------------------------------------------------------------------- 7) Screeny pak najdete v x:/PICTURE ----------------------------------------------------------------------------- Ukázka: Menu Hra ----------------------------------------------------------------------------- Screenshot Plugin for 3.71 M33 (in-game bug fix) http://dl.qj.net/General-Apps/pg/12/fid/15348/catid/151 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Paráda, šup stim mezi Tutoriály ;) Jo a myslim že dost lidí to ocení ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Říjen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Paráda, šup stim mezi Tutoriály ;)Jo a myslim že dost lidí to ocení ... Doufám, že to alespon nekomu pomuže ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 paraaada...na tohle cekam celou vecnost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 ^^ to nemyslis vazne? uz je to dost dlho vonku... o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Říjen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 ^^to nemyslis vazne? uz je to dost dlho vonku... o_O sry, ja tady nikde ten tutorial nenašel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 a funguje to na všech hrách??? na V2 ve většině her nefungovalo...(a to jsem zkoušel na slimu! některý hry fungovaly) a eště 5) V menu je screen už aktivovaný, ale ve hře ho aktivujete, když budete při spouštění hry stále mačkat notu, dokud se vám hra nenačte to je celkem na Ho*no...lepší je to jak to dělám já...přes to *LE recovery...tam se to pouští samo...a 100% funkčnost:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Listopad 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 a funguje to na všech hrách??? na V2 ve většině her nefungovalo...(a to jsem zkoušel na slimu! některý hry fungovaly)a eště 5) V menu je screen už aktivovaný, ale ve hře ho aktivujete, když budete při spouštění hry stále mačkat notu, dokud se vám hra nenačte to je celkem na Ho*no...lepší je to jak to dělám já...přes to *LE recovery...tam se to pouští samo...a 100% funkčnost:) Ja vim je to divne, ty screenshots pluginy na 3.71 jsou na nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tweeety Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Čau, já tu složku na rootu nemám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 tak si ji vytvoř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tweeety Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Jojo, já sem to udal.. je to v pohode diky P.S. Mě to nenapadlo kdyz jsem to sem psal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tweeety Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 A ještě neco.. když to mačkáte pri tom zpusteni hry, tak se vam ty screeny delaj? tzn. cerná obrazovka ? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 lol proč mačkat při spouštění hry ? mě ten plugin jede v poho a nemusím dělat žádný hovadiny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tweeety Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Proč mačkat ? Protože je to v topicu :-D .. ale dobrej napad zkusim to taky - nejde mi to, ani jednou moznosti.. zmacknu krizek a porad mackam notu az do ty doby nez mi najede prvni logo hry ( vsechno se doposavad ulozilo - ale pak kdyz hraju a zmacknu notu tak nic :-( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Listopad 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 lol proč mačkat při spouštění hry ? mě ten plugin jede v poho a nemusím dělat žádný hovadiny :D jo, tak to skus treba v SSX nebo tonym hawkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Bych se chtěl zeptat jestli neznáte plugin zas na natážení animací na FW 3.71M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tweeety Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Mně to prostě nejde ty screeny při hře, to mačkam furt než se to načte, mám asi 30 obrýzku črný obrazovky ty hry a pak naky logo, pak prestanu s tim mackanim, dám load game a pri hre zmacknu notu a nic.. :roll: nevíte někdo, prosim ? Jo a myslim hru GTA:VCS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Listopad 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Mně to prostě nejde ty screeny při hře, to mačkam furt než se to načte, mám asi 30 obrýzku črný obrazovky ty hry a pak naky logo, pak prestanu s tim mackanim, dám load game a pri hre zmacknu notu a nic.. :roll: nevíte někdo, prosim ? Jo a myslim hru GTA:VCS. a mas v recovery aktivovany i screen.prx [GAME] ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tweeety Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 a mas v recovery aktivovany i screen.prx [GAME] ? Kde to je v recovery ? EDIT: Jo, mám to.. ale při hře to furt nejde. A v NHL 07 mi to jde.. a nemusim nic mačkat, takže to je tou hrou asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 mam vsechno nastaveny , ii v recovery Plugins ale nejede me to....co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 A nemáte nahrávaní videa na verzi 3.71M33 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morri21 Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 skusal som to na ssx a ani 1 screen mi nespravilo....spravi mi iba potial kde je to logo psp...potom som to skusal na juiced 2 a tam mi to spravilo screeny az pokial nenabehla uvodna animacia hry....v hre mi to takisto screen nespravilo...cim to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 skusal som to na ssx a ani 1 screen mi nespravilo....spravi mi iba potial kde je to logo psp...potom som to skusal na juiced 2 a tam mi to spravilo screeny az pokial nenabehla uvodna animacia hry....v hre mi to takisto screen nespravilo...cim to je ? chyba pluginu:dozey: tak vyzkoušejte tohle... funguje na 100% ale nepoužívat to le recovery jenom fotit:dozey: http://console-forum.net/showthread.php?t=16243 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 ten plugin jede v poho jen občas se mi zblázní a nevim proč a dělá každou sekundu až do konce screen takže pokud nevypnu psp tak mi jich tam udělá za minutu třeba 80:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Prosinec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 Mě to taky funguje v pohode a to screenuju docela často (Sport Club) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.