DcDusa Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 15357_ScreenShot2.prx takže tohle přejmenuju na screen.prx a už to povalí?? jo staci to jenom prejmenovat a melo by to jit jak si to udelal me to dela to sami co to delalo tobe?? uz mi to de dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 me ne ,vse podle navodu ale nic a mam aktualiazaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Únor 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 me ne ,vse podle navodu ale nic a mam aktualiazaci mas vytvořené textove dokumenty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 sem z toho jelen, stahnul jsem si to nejnovejsi dal do slozky seplugins a prejmenoval na screen.prx udelali dva textove soubory ktere jsem pojmenoval v commandru na vsh.txt a game.txt a pridal do obou radek ms0:/seplugins/screen.prx, pote jsem v recovery v Plugins nastavil vse na enabled a at mackam notu co to da ani jeden obrazek...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Vsetko som spravil podla navodu,ale v recovery,ked si dam plugins tam nic nie je.Co mam robit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 to si jen spatne pojmenoval ty textove soubory...;-)Musi je prejmenovat v total commandru;-)me to totiz taky predtim neslo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 udělám vše podle navodu a v recovery menu se me to ani neukáže .....fakt nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 presne to stejny jako ostatni{posledni 3} nic!!!!!!!!!!!!1 fackt nevim hej nekdo komu to funguje!!!!!!!!!! at mi posle celej !!!!!!!!!!!!!!!!! soubor s plugins na email> prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fixlik Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Tagže, dávám sem tu složku co kopnete na kartu (v pc otevřete kartu a tu složku tam prostě nakopírujete, pak postupujete dle navodu - spuštěním v recovery menu [možná ten soubor .bin co je v ty složce znamená že to je aktivované, netušim, vyzkoušejte])... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 tento plugin je fpoho ale s*alo me ze se nerozjel ve vsech hrach :( ted pouzivam Custom Firmware Extender 2.0 ktery ma mimo jine funkce v sobe i screen plugin ... takze kdyby mel nekdo problemy s timhle ve hrach (plugin nenajede) doporucuju extender , navic perfektni k TimeMachine :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukysvetna1468621248 Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 jaktoze ten plugin funguje jen v nekterych hrach?rozjel sem ho ve fife street ale v nfs prostreet nebo v rapala trophies to nejede! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Custom Firmware Extender 2.0 doporucuju .] jede ve vsetkych hrach ! :] :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukysvetna1468621248 Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 ok diky zkusim ho!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Lidi, Plugin jsem norm pouzival. behalo vse v pohode, ale najednou mi nejdou delat screeny ve hrach... vse jsem prekontroloval(v recovery i .txt) a nekolikrat i predelal a nic. proste uz mi jdou delat sreeny jen XMB a ve hrach ne.... nevite proc?? kdyz mi to predtim slo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralyk Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Taky jsem ten problém měl. Pořešil jsem to aplikací FATMSMOD patche. Ve fw 3.80 Sony změnilo driver pro paměťovku na pomalejší, takže některé pluginy se prostě nestačí načíst, protože to nestíhaj. Najdi si tady na foru nebo na netu FATMSMOD a dočteš se o a jak. Pokud by ti to přesto nešlo, napiš mi PM a já ti helfnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iimmotep Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 :cry::cry:Kruci nejde to v menu to funguje normal ale ve hře(skošel jsem to na TH P8) to nejde:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Zkus tenhle --> http://www.console-forum.net/showthread.php?t=6645 mám ho od 3.60m33 teď mám 3.90M33 a pořád to funguje;)...takže tenhle plugin ti doporučuju;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toxim Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 Nefunguje Mi To Pls Poradte Na Icq 275 091 557, Vse Delam Podle Toho Navodu Ale Nejde To Muze To Byt Spatnym Nastavenim V Recovery? Pls Na Icq Napiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 ma stu pluginu v recovery zapnutou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyc Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 v XMB menu mi to funguje pak du na hru mačkam nota a ve hře taky.pak když v PC kouknu do PHOTO tak tam sou screeny jak s hra nahrává a screeny ze hry tam nejsou jakto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Dobrej tutorial THX napadlo mě nechtěli byste vytvořit soutěž o nejlepší screen ze hry :D :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Nevim je to divne me to nejde vubec Edit: kdyz nemam vytvorenou slozku Pictures musim ji vytvorit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusk Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?p=394701#post394701 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.