rockyzz Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Ačkoliv BF3 není taková pecka jako předchozí díly a i pár "menších" bugů tam je či bylo, tak nechápu jak to můžete srovnávat s MOH:W, BF3 je oproti tomu asi 100000x lepší hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Nejde o to co je lepsí,ale o to že je to v mnoha ohledech stejny.Jasne BF3 je jiny stil hrani, vetsi mapa atd ale ....... Stejnak nejlepsí byl MOH 1,2: underground, na tom se z části podilelI tvurci "zakladetele značky COD":) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 No nevidím na tom nic stejného, co se týče starých MoH tak to jsou legendy, zábava. Nové MoH je něco naprosto jiného a naprosto sh*tského! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2012 Včera sem koupil MOH na psstore ve slevě za 50% ceny, tak sem zvědavej... Jde mi hlavně o singleplayer, moh 2010 sem dohrál honěkrát a ještě mě nepřestal bavit... Mám i bf3 tak sem zvědavej, nemůžu se dočkat až to dneska zapnu... ;) Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Medal náhodou není špatnej :) Beru to jako takové DLC k Moh 2010 :D Singl sice nehratelnej (nuda nuda nuda) ale mp baví tak co :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Tak já sem si Warfighter koupil vlastně jenom kvůli singleplayeru, jak už sem psal (na mp mam bf3). No a s kampaní jsem na 100% spokojenej a dohrál sem to po dvou dnech...teď už to jen projet znova na hardcore a za celou dobu neumřít. :D Ano má to dost rysů bf3, ale jak ste tady mluvili o nějakých problémech s texturama atd, tak to jsem v průběhu celé hry zaznamenal jen jednou, což se mi nestalo poprvé, že jsem musel hrát od posledního checkpointu, abych přešel ten bug... No a multiplayer.... První co bych k tomu řekl je asi to, že to hrajou v porovnání s bf lamky :D možná pár poláků to ovládá, ale to je více méně všechno.. kapacz: žádný teleportování sem teda nezpozoroval s to že sou soupeři nesmrtelní....asi si k tomu budeš muset koupit aim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chucky_cz Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 no já od toho moc nečekal a musím říct že mě singl nějak moc nezklamal. Chvílema je to i celkem bomba. Multák mě teda u týhle serie nikdy nebral a ani ted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 (upraveno) Už jsem to vyřešil, díky... Upraveno Prosinec 29, 2012 uživatelem HonzaT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Můžeš mi říct proč se ptám ve více tématech, stačí to napsat do jednoho, prostě to máš špatně nakopírované ty textury, textury kopírovat do složky se singlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Dohráno, vůbec mě to nenadchlo, singleplayer jsem dohrál jenom z povinnosti a na mulťák jsem se nedostal, protože jsem hru měl půjčenou.Nejlepší bylo asi ozvučení, jinak ty textury v nízkém rozlišení byly hrůza a plno bugů .. za tu cenu to nedoporučuju kupovat.5/10 je to mé objektivní hodnocení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Tady jde o to, že mám spuštěného medala a chce to kopírovat textury pro BF 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Květen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2013 Zdravim. hledam 3 hrace multiplayeru, kteri mi pomohou s trofeni ALL IN. delam to uz vice jak mesic, dal jsem 15 killu v rade, ale apache nikde... proto hledam lidi s kteryma se pripojime do party a navzajem si s trofeji vypomuzem(nechat dat protihrace killu az do apache) . Pokud se nekdo najde, at si me prida do friendlistu. muj nick na PSN je TOMMAHAWKCZ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červenec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2013 Skvelá hra. Mohli by spraviť aj nejaké to pokračovanie. Akurát ma mrzí trochu dĺžka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 jj mohlo to být delší, ale radši bych další díl vyděl opět z WWII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokain608 Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 nevedel by mi niekto poradit? hram na rgh hra je na internom hdd textury v content vsetko ide a pri 4 misii, nahanacka s autom, pri konci ked naburam a zoberem mu ten telefon ci co, sa spusti na konci animacia a po nej vyskoci okno game couldnt start, ze mam skusit hru stiahnut este raz, dam ok a vyhodi ma z hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.