Cassper Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Mám problém s ISO2GOD 1.3.6 staženého odtud http://team-xecuter.com/iso2god-v1-3-6/ Postupuju podle návodu http://console-forum.net/tema/132639-navod-na-god-games-on-demand-hry-z-iso-souboru i zde . Návod z youtube je jiný v tom, že jako output folder dává rovnou USB externí disk který se poté připojuje k Xboxu. Každopádně zkoušel jsem output jak externí, tak normálně disk v počítači jako je v návodu na tomto fóru, nefunguje ani jedno.Vyberu ISO (zkoušeno GOW3 a Darksiders 1), načtou se mi informace, dám Add iso, potvrdím že po convertu chci smazat temporary soubor, dám convert a v tu chvíli, kdy na zdejším návodu asi ten progres-bar začne ukazovat jak postupuje ten convert, tak mi tam hned skočí "Error!". Ale bohužel nic víc, takže nevím v čem ten error je a na googlu jsem se toho moc nedozvěděl :( Netušíte někdo co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Zkusil jsem teď verzi 1.3.5 a ta při načítání už toho iso souboru (kde verze 1.3.6 zobrazila informace o jménu hry, potom takový to HSK7ASDJ7 "jméno" atd) zahlásí program chybu "Could not locate default.xex ordefault.xbe". ... Jako říkám si, že v tuto chvíli Xbox připojenej nemám (protože byl odeslán na RGH), ale nikde v návodech jsem nečetl, že ve chvíli convertu musí být spuštěn a něco na něm samotném spuštěno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Zkusil jsem teď verzi 1.3.5 a ta při načítání už toho iso souboru (kde verze 1.3.6 zobrazila informace o jménu hry, potom takový to HSK7ASDJ7 "jméno" atd) zahlásí program chybu "Could not locate default.xex ordefault.xbe". ... Jako říkám si, že v tuto chvíli Xbox připojenej nemám (protože byl odeslán na RGH), ale nikde v návodech jsem nečetl, že ve chvíli convertu musí být spuštěn a něco na něm samotném spuštěno. Občas to blokují antiviry, zkus ho vypnout a pak spustit konverzi znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Tak tuto chybu hází jenom GOW3 . Darksiders 1 a CoD: Black Ops se načtou OK, ale potom při convertu hodí hned chybu jako verze 1.3.6. Omlouvám se, že to dávám do více postů, ale nevím proč mi editovaný příspěvek nejde uložit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Občas to blokují antiviry, zkus ho vypnout a pak spustit konverzi znova. I při vypnutí antiviru (Avast) se obě verze, tj. 1.3.5 i 1.3.6 chovají naprosto stejně. Stejné chyby ve stejných místech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Podívej se do složky kde to máš nainstalované . Jestli tam máš jen iso2good.exe , tak ti chybí soubor xextool.exe , který smazává antivirák . Musíš v antiviru udělat u tohoto programu výjimku tak aby se ti xextool neztrácel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Ve obou složkách kde jsou jednotlivé verze je vždy iso2god.exe i xextool.exe. ... Antivir vyplej. Tak tím to asi nebude, bohužel :( Edit: Tak u verze 1.2.2 "pokrok". GOW stále hned zahlásí "Could not locate default.xex. Please check this ISO is valid". Tím pádem mám pocit, že na nové hry je potřeba teda i nová verze ISO2GOD. Každopádně u starých Darksiders 1 se sice načtou informace hry, ale po kliknutí na convert zobrazí že cást cesty k souboru (vypsána cesta k TEMP adresáři nastavenému v settings a pozměněné jméno konvertovaného souboru o "_rebuild.iso" na konci) nebyla nalezena. Edit 2: Zkusil jsem teď verzi 1.3.6 pustit jako administrátor a taky bez výsledku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Tak když to nejde vyextrahovat iso2goodem , tak to zkus Xbox Image Browserem [TABLE] [TR] [TD]http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/apps-pc/3136-xbox-image-browser-iso-browser-extractor.html[/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Tak Xbox Image browser vygeneroval pro Gears of War 3 - 7 927 812 868 bajtů, 2 592 souborů, 5 složek ($SystemUpdate, GearGame ... ) ... To vypadá OK, ne ? A jaký je případně rozdíl mezi ISO2GOD a Xbox Image Browserem ? Oboje poslouží ve výsledku stejnému účelu ? Tak co jsem našel zde http://console-forum.net/tema/132639-navod-na-god-games-on-demand-hry-z-iso-souboru?p=1238826&viewfull=1#post1238826 tak teda spíš ISO GOD. Ale přece jen, je to 4 měsíce starý post. Změnilo se od té doby něco ? Jenom teda jak píšu, u mě to je 7,9GB, zatímco tady http://www.xbox360iso.com/filegig-limitz-jtag-t597129.html to je 7,3GB, takže uploader ještě něco vynechal. A nebo použil ten Iso2God který mě nejde a ten program tedy vynechal nějaká další nepodstatná data. Ještě edit. Tady http://console-forum.net/archive/index.php/t-135841.html čtu, že z té extrahované složky se musí odstranit složka $SystemUpdate před připojením externího disku s hrou k Xku. Platí to stále ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Jen teda Xbox Imege Browser nevygeneruje to jméno složky - v tomto případě 4D5308AB pro Gears of War 3, to jsem si musel nechat vygenerovat v ISO2GOD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 To ani xbox image browser nedělá, vytvoř složku např. GEARS OF WAR 3 tam to nech vyextrahovat a nakopíruj do složky GAMES kterou vytvoříš v xboxu tedy v hdd1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pin Odesláno Září 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 Mám problém s ISO2GOD 1.3.6 staženého odtud http://team-xecuter.com/iso2god-v1-3-6/Postupuju podle návodu http://console-forum.net/tema/132639-navod-na-god-games-on-demand-hry-z-iso-souboru i zde . Návod z youtube je jiný v tom, že jako output folder dává rovnou USB externí disk který se poté připojuje k Xboxu. Každopádně zkoušel jsem output jak externí, tak normálně disk v počítači jako je v návodu na tomto fóru, nefunguje ani jedno.Vyberu ISO (zkoušeno GOW3 a Darksiders 1), načtou se mi informace, dám Add iso, potvrdím že po convertu chci smazat temporary soubor, dám convert a v tu chvíli, kdy na zdejším návodu asi ten progres-bar začne ukazovat jak postupuje ten convert, tak mi tam hned skočí "Error!". Ale bohužel nic víc, takže nevím v čem ten error je a na googlu jsem se toho moc nedozvěděl :( Netušíte někdo co s tím ? Návod na problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Werbb Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Dobrý. Jsem asi fakt tupá hlava... zařídil jsem do xka rgh a snažím se předělat hru z iso do god. Jenže mám problém při programu ISO2GOD mě to vůbec nechce brát to xextool. Když dám iso do tohoto programu vyhodí mi to erorr s tim xextoolem... antivir nemám a program se nijak neinstaluje nic se nikde neděje... Takže se mi ta hra nijak nenačte... nemůže být problém třeba s win 8? Už nad tím koumám vcelku dlouho a nejsem schopný s tím pohnout... Hláška z ISO2GOD je Error reading title information a nezobrazi se mi vubec obrazek te hry nic se nevyplni... díky za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
catusman Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 Zdravím,po chybových hláškách jsem přešel na program 360MP,můžu vřele doporučit,hry extrahuje v klasickém formátu(jméno hry),žádné čísla ,převod rychlejší než u iso2god,kdyby byl zájem můžu někam nahodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 28, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 Asi mas spatny program,ja stahoval ted nedavno iso2god,verze myslim 1.3.6 a program se instaloval a funguje v pohode! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.