Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Company Of Heroes-problém s připojením přes tunngle

lipka1slipka

Recommended Posts

Čaute.

S kamarádem jsme si stáhli stejnou hru Company of Heroes, stáhli jsme si tunngle, abychom si mohli zahrát online, udělali jsme vše co tam je v návodu a nejelo to, vypli jsme i firewall, a taky to nejelo. V tom tunngle ho ani nemůžu vidět v té místnosti té hry. Vím, že jsme byli ve stejné místnosti, ale nemohl jsem ho vidět.

Když jsem prostě po připojení na tunngle a na tu místnost zapnul tu hru a pak multiplayer a pak lan ani když jsem dal refresh nic jsem neviděl. Ani když jsem já nebo on zkusili založit novou hru.

Mohli byste prosím poradit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je logické že když se nevidíte v místnosti nepůjde vám se ani připojit ve hře. :dozey: Takže nevím proč jste to vůbec zkoušeli, rozhodně si vyřešte první místnost pak až hru. A jak vyřešit místnost? Jednoduše si prohledejte google, tento problém je dost častý že někdo někoho nevidí, stávalo se mě to také, ale třeba další den jsem kamaráda viděl.

Odkaz ke komentáři

No nejvhodnější bude když se naučíš editovat příspěvky zde na fórum, ale k věci. Zde jsou základní pomocné informace od autorů Tunnglu http://www.tunngle.net/wiki/Troubleshooting#Troubleshooting , zda se nevidíte je to dost individuální problém, není to jen o tom že nainstaluješ si nějakej patch a je to, může se jednat o problém v modemu, či ve firewallu, či na straně serveru od Tunnglu. Je opravdu lepší si přečíst fórum na stránkách či tam rovnou napsat. Ovšem Tunngle je svým způsobem jako Hamachi, takže můžeš zkusit různé alternativy Tunnglu. A radit můžem až budeš nám dávat nějaká fakta a né jen že se nevidíte, často se stává že zda jste 3 tak založí jeden koho vidí všichni. Nesmím zapomenou napsat to, že když se nevidíte tak jednoduše oba se odhlašte z místnosti, restartujte Tunngle a připojte se znovu do nějaké prázdné místnosti, je jedno zda je to COH místnost či GTA, všechny jsou stejné, jenom pod jiným názvem aby se hráči našli. ;)

Odkaz ke komentáři

Zkusili jsme se tam připojit přes jinou hru, vypli jsme firewall, dali vyjímku u antiviru, zkusili jsme různe alternativy tunnglu. Nevidím ho ani ve friend listu, vůbec nic nefunguje, ani se s ním nemůžu připojit a píše mi to:(2-105): Could not establish the connection.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu