WoKo_O Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 50cent je gay..vim to..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Říjen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 50cent je gay..vim to..:D já sem taky gay a taky o neřešim :lol::lol::lol: k shadow.wizardovi....ty fakt newíš co plácáš...já vim seš tu velkej boss když si Admin.....ale pro mě seš jen chudáček s červeným nápisem ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 já sem taky gay a taky o neřešim :lol::lol::lol:k shadow.wizardovi....ty fakt newíš co plácáš...já vim seš tu velkej boss když si Admin.....ale pro mě seš jen chudáček s červeným nápisem ! :) Tak to je k zasmianiu :) nic o mne nevies a len preto, ze nemam rad Fiftyho som chudak ;) nj... logika ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 bude tu mít někdy koncert kanye west ???, pro ty co jdou na koncert 50halíře užijte si ho :) myslim v dobrém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 ^^ EE 'Ye nepride ani do Ceska alebo Slovenska :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 ale prijede do Kostelece..nebot kostelec je hlavni mesto zemekoule..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 kanye west rulezzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 cena vstupenek je 790,- 890,- a 990,- podle toho jestli na stani, sezeni a nebo stani u podina da se to normalne objendat na ticket-portalu a jeste je jich tam asi 700 volnjech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomour Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 ten koncert byl fakt super ,udělal chybu kdo nešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 :) Tak to je k zasmianiu :) nic o mne nevies a len preto, ze nemam rad Fiftyho som chudak ;) nj... logika ;) 50 neni jediný viď ? :D Takový Kanye West, DJ Khaled, Chamillionaire etc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 JJ , tak byl sem na nem a muzu rict ze SUPER !!! Efekty good , rap good , grafika good , a jeste k tomu tam s nim byla Ciara a hlavne Lloyd Banks ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Date sem nekdo nejaky fotky a videa ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 jo sem pro fotky a videa...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Listopad 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 jo sem pro fotky a videa...:) mám okolo 100 fotek,,,,ale videa nepovedený z mobilu...na piču ! ale jinak ty co nejelei, životní chbya,,,,,všechno krásný mazec ! 50 je bůh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 fotky bude mít Electropunker, teda doufám řekl, že tam jde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Cus fotky nemam byl jsem tam jen jako VIP......dobrej koncert, dobre efekty, ale libily se mi jen 3 tracky.....fotak jsem nechal pro tentokrat doma.....uzil jsem si to jako raper :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 ZMAZTE TO.... :( omylom som vytvoril 2 prispevky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Tu mate par fotiek... nefotil som ja.... je ich 25... ;) Skusim zohnat nejake videjka... http://rapidshare.com/files/71686358/50.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 uz je mate i zde :) http://bbarak.cz/photoreports.php?id=1062 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 JJ super koncert, nemělo to chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 JJ super koncert, nemělo to chybu. No možná jednu chybu bych našel - bylo to moc krátký , moch to trochu prodloužit , ale jinak super ... Jo a ještě další chyba - organizátoři to moc nezvladali , kdo mel na stani si sel sednout a opacne , ja mel na sezeni a stejne sem nesedel , no i kdyby bylo misto tak se tam stejne nedalo sedet pac to fifty rozjel a i ty co byly na sedackach staly ...... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Jo já měla na sezení a stejně sem celou dobu stála, takže to bylo opravdu jedno a to sedadlo bylo jen takový fiktivní :D A chybu to mělo teda to jo, půl hodiny pauza nebo kolik mezi předkapelou a 50centem - to se jim moc nepovedlo, ale jinak super. Organizace by měla být stopro lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 To ale nebyla predkapela , to byly fiftyho beatboxeri a breakdanceri .... Predkapela mela byt : Moja Rec a DJ Wich a nironic , ale ty kvuli zkouskam a pry i kuli tomu ze je sponzoruje jina znacka bot nenechali vystoupit , proto tam byla takova mezera pac fifty s tim nepocital .... Njn ten management :cry: akorat zkazili rozehrati , jo a kdyby dal I GET MONEY nekam ke konci a ne jako druhou a jeste bez vsech nastroju tak by lidi rvali jak o zivot .... 8)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Me se z celeho koncertu liby 3 tracky......jen se mi libilo jak se zeptal Tony Yayo jestli je nedko zhulenej, na drogach a ozralej.....jak cela arena kricela, ze joooo. Fakt vidim , ja ty 10 leti deti s doprovodem maminek davaji speka nebo crack pred koncertem....njn ceska republika aka banda opicek....kejvni rukou doprava rekni tohle zakric tohle a vsechno udelame :D to me fakt rozesmalo. Docela se divim, ze v T-mobile arene povolili ten ohnostrujek a ty ohne...docela nebezpecne....ale 50satnik by to zaplatil...takze to bylo asi jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 Taky sem se divil ze tam je takovejch pirotechnickejch efektu , ale docela me prekvapilo , ze po divakach vepredu hazel flasky s vodou :) prej se za to s nim uz nejaka Americanka soudila ze ji sejmul do hlavy ... Jo a me se tam tech pisnicek libilo vic ... A to s tou travou , ja si spis myslim ze nevedeli o cem keca tak aby byly IN tak zvedly ruce :) Ale Lloyd Banks se tomu smal , taky mu to asi prislo divny jak rikal electropunker ... :):) 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.