Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

to ti nevytahne vyextrahujes to a pak ten system update smazes ale neni to nutny jen kvuli nevyzadovani verze dashboardu ja mam stazeny jen prvni dvd projeto pres iso2god a no problemo to slape 2.dvd je mp neni herni

edit: a tak sory blbe ctu nevim jak jsem precet content jako system update ale stalo se:cheesygrin: asi se mnou mlati konopnej abstak

Upraveno uživatelem chipomil
  • Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Tak se nezadařilo opět bez MP,každopádně díky za rady,akorát bych zkusil ještě toto jak jsi napsal-nebo to jsou dvě herní dvd tak hodit obe do jedné složky a ono si je to bude přehazovat .

to by šlo ale jen v případě že to jsou dvě herní dvd, ale pokud byla na dvd 2 složka content tak je to jen obsahové dvd.. spíš si to špatně nakopíroval nebo něco... ale pokud to chceš přesto zkusit tak obě rozbal komplet pres xbox image browser a vytvor slozku halo 4 a do ni dvd 1 a dvd 2 a tam to nahazej, nakopiruj na disk a uvidis.. kdybych mel stahly to druhy dvd tak to hned zkusim ale jak je to jen multak tak s mym internetem se mi to moc stahovat nechce :D

Odesláno
to by šlo ale jen v případě že to jsou dvě herní dvd, ale pokud byla na dvd 2 složka content tak je to jen obsahové dvd.. spíš si to špatně nakopíroval nebo něco... ale pokud to chceš přesto zkusit tak obě rozbal komplet pres xbox image browser a vytvor slozku halo 4 a do ni dvd 1 a dvd 2 a tam to nahazej, nakopiruj na disk a uvidis.. kdybych mel stahly to druhy dvd tak to hned zkusim ale jak je to jen multak tak s mym internetem se mi to moc stahovat nechce :D

Nepodařilo se:cry:už na to kašlu a jdu do origo:cry:

Odesláno
čau chci se zeptat když nepoužívám live muj xbox nebyl nikdy připojený ani otom neuvažuji můžu si zahrát Halo 4 i když to ješte nevyšlo nemůžu dostat ban? a když dostanu flag tak taky nemůžu dostat ban když nikdy xbox nepřipojím?

Tak přemýšlej a odpovíš si sám ! Jak by jsi mohl od MS dostat ban , když se na live nikdy nepřipojíš ???

• Junior Moderators
Odesláno (upraveno)

Tak jsem tak brouzdal a hle, našel jsem českýho hráče na CZ/SK Halo fan webu, kterej se jmenuje ajdam, že po vydání plánuje hrát Halo 4 online. To by bylo ještě ok: Když se podíváte na jeho historii her, který hrál nedávno, co je tam jako první hra? Docela se divím, že mu nebude vadit ban, když má gold... :D

http://www.xboxgamertag.com/search/Ajdam/

A ještě jedna věc: Na titulky.com dávám titulky na Halo 4: Forward Unto Dawn, zatim jsem přeložil první 3 díly, každý další přeložím nejpravděpodobněji ještě ten víkend po vydání. (nick tam mám spenatcz)

A poslední věc: přátelé, mám pro nedočkavce jeden docela zajímavý spoiler:

Upraveno uživatelem spenat
  • Junior Moderators
Odesláno (upraveno)

Dalo by se říct, že seriál je takový prequel k Halo 4, ale rozhodně to není prequel celé série. Co se her týče, Halo 4 navazuje na konec Halo 3, takže doporučuji si zahrát původní trilogii (Halo 1, Halo 2, Halo 3), pokud jsi ještě nehrál.

• Junior Moderators
Odesláno (upraveno)

Tak jak to teda je? Na FB stránce "Halo 4 fans" lidi píšou, že jim to dneska přišlo, nebo že už to vyšlo (viz. třeba Austrálie) a už hrajou. Hrozí teda dneska ban, nebo ne? :D

EDIT: Tak to asi fake nebude, protože podle času už je v Austrálii 6.11. cca 1:40 ráno

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu