chipomil Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 (upraveno) to ti nevytahne vyextrahujes to a pak ten system update smazes ale neni to nutny jen kvuli nevyzadovani verze dashboardu ja mam stazeny jen prvni dvd projeto pres iso2god a no problemo to slape 2.dvd je mp neni herni edit: a tak sory blbe ctu nevim jak jsem precet content jako system update ale stalo se:cheesygrin: asi se mnou mlati konopnej abstak Upraveno Říjen 16, 2012 uživatelem chipomil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 v tom levým sloupečku klikneš pravým na tu složku content a dáš extract a vybereš si kam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 (upraveno) [quote=chipomil;1 Upraveno Říjen 16, 2012 uživatelem lubas omyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 v tom levým sloupečku klikneš pravým na tu složku content a dáš extract a vybereš si kam :-) No to jsem udělal,takže ted mohu klidně tu image projet Iso2Godem? sakra to jsou věci si připadám jak nějaká lamaa následně vložit do xka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 no 1.dvd muzes klidne godem k hrani staci to 2. je multak ja si stahoval jen prvni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 no první dvd projed pres iso2god, to ti vyplivne ciselnou slozku v ni bude slozka 00007000. ty musis vytvorit vedle ni slozku 000000002 a do ni presunes ten obsah slozky content co jsi vyextrahoval :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 no první dvd projed pres iso2god, to ti vyplivne ciselnou slozku v ni bude slozka 00007000. ty musis vytvorit vedle ni slozku 000000002 a do ni presunes ten obsah slozky content co jsi vyextrahoval :-) ok,pokud stačí pouze toto tak to je supr no,jdu zkusit a dám vědět:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 ale musis to nakopirovat na interni disk xboxu, protoze je ve formatu fatx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Tak se nezadařilo opět bez MP,každopádně díky za rady,akorát bych zkusil ještě toto jak jsi napsal-nebo to jsou dvě herní dvd tak hodit obe do jedné složky a ono si je to bude přehazovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Tak se nezadařilo opět bez MP,každopádně díky za rady,akorát bych zkusil ještě toto jak jsi napsal-nebo to jsou dvě herní dvd tak hodit obe do jedné složky a ono si je to bude přehazovat . to by šlo ale jen v případě že to jsou dvě herní dvd, ale pokud byla na dvd 2 složka content tak je to jen obsahové dvd.. spíš si to špatně nakopíroval nebo něco... ale pokud to chceš přesto zkusit tak obě rozbal komplet pres xbox image browser a vytvor slozku halo 4 a do ni dvd 1 a dvd 2 a tam to nahazej, nakopiruj na disk a uvidis.. kdybych mel stahly to druhy dvd tak to hned zkusim ale jak je to jen multak tak s mym internetem se mi to moc stahovat nechce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 jasně hned jdu na to tahle hra za to stojí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Je tady nejaky fanousek Hala, ktery to dohral a vyjadril by se k tomu singlu? Jde mi hlavne o srovnani s predchozimi Haly, obvzlast serii s MC samozrejme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 to by šlo ale jen v případě že to jsou dvě herní dvd, ale pokud byla na dvd 2 složka content tak je to jen obsahové dvd.. spíš si to špatně nakopíroval nebo něco... ale pokud to chceš přesto zkusit tak obě rozbal komplet pres xbox image browser a vytvor slozku halo 4 a do ni dvd 1 a dvd 2 a tam to nahazej, nakopiruj na disk a uvidis.. kdybych mel stahly to druhy dvd tak to hned zkusim ale jak je to jen multak tak s mym internetem se mi to moc stahovat nechce :D Nepodařilo se:cry:už na to kašlu a jdu do origo:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 22, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Tak momentálně závidim RGHčkařům, že už si to můžou zahrát... :D Já už to taky mám vypálený, jenže mám "jen" LT+ 3.0 a o banána nestojim... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 čau chci se zeptat když nepoužívám live muj xbox nebyl nikdy připojený ani otom neuvažuji můžu si zahrát Halo 4 i když to ješte nevyšlo nemůžu dostat ban? a když dostanu flag tak taky nemůžu dostat ban když nikdy xbox nepřipojím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 čau chci se zeptat když nepoužívám live muj xbox nebyl nikdy připojený ani otom neuvažuji můžu si zahrát Halo 4 i když to ješte nevyšlo nemůžu dostat ban? a když dostanu flag tak taky nemůžu dostat ban když nikdy xbox nepřipojím? Tak přemýšlej a odpovíš si sám ! Jak by jsi mohl od MS dostat ban , když se na live nikdy nepřipojíš ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 ale musis to nakopirovat na interni disk xboxu, protoze je ve formatu fatx ahoj,zase se o to pokouším,ale neúspěšně,jen by mě zajímalo do jaké složky nebo kam to konkrétně mám vložit:cry:myslím v tom interním disku Xka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 obsah složky content nakopírovat na interní disk do složky content/16x0/4D530919/00000002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 26, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 (upraveno) Tak jsem tak brouzdal a hle, našel jsem českýho hráče na CZ/SK Halo fan webu, kterej se jmenuje ajdam, že po vydání plánuje hrát Halo 4 online. To by bylo ještě ok: Když se podíváte na jeho historii her, který hrál nedávno, co je tam jako první hra? Docela se divím, že mu nebude vadit ban, když má gold... :D http://www.xboxgamertag.com/search/Ajdam/ A ještě jedna věc: Na titulky.com dávám titulky na Halo 4: Forward Unto Dawn, zatim jsem přeložil první 3 díly, každý další přeložím nejpravděpodobněji ještě ten víkend po vydání. (nick tam mám spenatcz) A poslední věc: přátelé, mám pro nedočkavce jeden docela zajímavý spoiler: http://www.textswell.com/read,4216623749801 Upraveno Říjen 26, 2012 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 Wow, no tak to jsem na zrzouna zvedavej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Spenat díky za překlad seriálu, dívám se na něj, jinak chystám se začít hrát 4, ale nehrál jsem předchozí díly, takže bych se chtěl zeptat, zda 4 na sebe navazuje a nebo začíná příběh od něčeho jiného a seriál je takový prequel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 27, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 (upraveno) Dalo by se říct, že seriál je takový prequel k Halo 4, ale rozhodně to není prequel celé série. Co se her týče, Halo 4 navazuje na konec Halo 3, takže doporučuji si zahrát původní trilogii (Halo 1, Halo 2, Halo 3), pokud jsi ještě nehrál. Upraveno Říjen 27, 2012 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Panove MS snad dokazal to Halo 4 dostat ze vsech torrentu, neni to nikde k sehnani. Poradi nekdo? :) Ja to chci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Me to proste nejede. Mam RGH, mam ACIII ten jede bez problemu, ale u halo 4 mi to pise game couldnt start :cry: To bych radsi aby nejel ten AC. Poradi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 5, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 (upraveno) Tak jak to teda je? Na FB stránce "Halo 4 fans" lidi píšou, že jim to dneska přišlo, nebo že už to vyšlo (viz. třeba Austrálie) a už hrajou. Hrozí teda dneska ban, nebo ne? :D EDIT: Tak to asi fake nebude, protože podle času už je v Austrálii 6.11. cca 1:40 ráno Upraveno Listopad 5, 2012 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.