Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Halo 4

Blooman

Recommended Posts

to ti nevytahne vyextrahujes to a pak ten system update smazes ale neni to nutny jen kvuli nevyzadovani verze dashboardu ja mam stazeny jen prvni dvd projeto pres iso2god a no problemo to slape 2.dvd je mp neni herni

edit: a tak sory blbe ctu nevim jak jsem precet content jako system update ale stalo se:cheesygrin: asi se mnou mlati konopnej abstak

Upraveno uživatelem chipomil
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

no první dvd projed pres iso2god, to ti vyplivne ciselnou slozku v ni bude slozka 00007000. ty musis vytvorit vedle ni slozku 000000002 a do ni presunes ten obsah slozky content co jsi vyextrahoval :-)

ok,pokud stačí pouze toto tak to je supr no,jdu zkusit a dám vědět:roll:

Odkaz ke komentáři

Tak se nezadařilo opět bez MP,každopádně díky za rady,akorát bych zkusil ještě toto jak jsi napsal-nebo to jsou dvě herní dvd tak hodit obe do jedné složky a ono si je to bude přehazovat .

to by šlo ale jen v případě že to jsou dvě herní dvd, ale pokud byla na dvd 2 složka content tak je to jen obsahové dvd.. spíš si to špatně nakopíroval nebo něco... ale pokud to chceš přesto zkusit tak obě rozbal komplet pres xbox image browser a vytvor slozku halo 4 a do ni dvd 1 a dvd 2 a tam to nahazej, nakopiruj na disk a uvidis.. kdybych mel stahly to druhy dvd tak to hned zkusim ale jak je to jen multak tak s mym internetem se mi to moc stahovat nechce :D

Odkaz ke komentáři

to by šlo ale jen v případě že to jsou dvě herní dvd, ale pokud byla na dvd 2 složka content tak je to jen obsahové dvd.. spíš si to špatně nakopíroval nebo něco... ale pokud to chceš přesto zkusit tak obě rozbal komplet pres xbox image browser a vytvor slozku halo 4 a do ni dvd 1 a dvd 2 a tam to nahazej, nakopiruj na disk a uvidis.. kdybych mel stahly to druhy dvd tak to hned zkusim ale jak je to jen multak tak s mym internetem se mi to moc stahovat nechce :D

Nepodařilo se:cry:už na to kašlu a jdu do origo:cry:

Odkaz ke komentáři

čau chci se zeptat když nepoužívám live muj xbox nebyl nikdy připojený ani otom neuvažuji můžu si zahrát Halo 4 i když to ješte nevyšlo nemůžu dostat ban? a když dostanu flag tak taky nemůžu dostat ban když nikdy xbox nepřipojím?

Tak přemýšlej a odpovíš si sám ! Jak by jsi mohl od MS dostat ban , když se na live nikdy nepřipojíš ???

Odkaz ke komentáři

• Junior Moderators

Tak jsem tak brouzdal a hle, našel jsem českýho hráče na CZ/SK Halo fan webu, kterej se jmenuje ajdam, že po vydání plánuje hrát Halo 4 online. To by bylo ještě ok: Když se podíváte na jeho historii her, který hrál nedávno, co je tam jako první hra? Docela se divím, že mu nebude vadit ban, když má gold... :D

http://www.xboxgamertag.com/search/Ajdam/

A ještě jedna věc: Na titulky.com dávám titulky na Halo 4: Forward Unto Dawn, zatim jsem přeložil první 3 díly, každý další přeložím nejpravděpodobněji ještě ten víkend po vydání. (nick tam mám spenatcz)

A poslední věc: přátelé, mám pro nedočkavce jeden docela zajímavý spoiler:

Upraveno uživatelem spenat
Odkaz ke komentáři

Spenat díky za překlad seriálu, dívám se na něj, jinak chystám se začít hrát 4, ale nehrál jsem předchozí díly, takže bych se chtěl zeptat, zda 4 na sebe navazuje a nebo začíná příběh od něčeho jiného a seriál je takový prequel?

Odkaz ke komentáři

• Junior Moderators

Dalo by se říct, že seriál je takový prequel k Halo 4, ale rozhodně to není prequel celé série. Co se her týče, Halo 4 navazuje na konec Halo 3, takže doporučuji si zahrát původní trilogii (Halo 1, Halo 2, Halo 3), pokud jsi ještě nehrál.

Odkaz ke komentáři

• Junior Moderators

Tak jak to teda je? Na FB stránce "Halo 4 fans" lidi píšou, že jim to dneska přišlo, nebo že už to vyšlo (viz. třeba Austrálie) a už hrajou. Hrozí teda dneska ban, nebo ne? :D

EDIT: Tak to asi fake nebude, protože podle času už je v Austrálii 6.11. cca 1:40 ráno

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu