Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

K úvodnímu popisu u Forzy 4. Já tedy DLC disk normálně nahrál na interní HDD do složky Content/ 16x0/.... žádnou správnou adresářovou strukturu pomocíé Disk 1 jsem si nevytvářel a hra po spuštení DLC ihned viděla a žádnou instalaci po mě nepožadovala. Ale možná to chápu špatně a tou strukturou je myšleno vytvoření složkyx Content/ 16x0/ ID hry

Odesláno

Ahoj. Potreboval bych poradit s hrou forza 4. vse jsem delal podle navodu ale slozku s hrou jsem si musel prejmenovat aby byla ciselna a ve slozce s hrou jsem musel vytvorit slozku 00000002 a do ni jsem disk 2. disk 2 jsem udelal pomoci xbox image browser dal na externi disk a pote prenesl do xboxu. Kdyz dam ve hre moznost nainstalovat disk 2 hra chvilku nacita a pak napise: zda se, ze neexistuje obsah vhodny k instalaci.

Odesláno z mého GT-S5830 pomocí Tapatalk 2

Odesláno

Chcel by som sa spytat ci nieje k dispozicii niekde na nete zoznam hier ktore maju disky plnohodnotne a ktore su dlc?? Alebo sa to neda zistit aj nejakym inym sposobom nez tu hru prejst celu a cakat ze ci si nahodou disk vypita alebo nie??.. napr. som stiahol dead space 3 a neviem ze co s tym teraz (nejedna sa mi len o tuto hru ale je to dobry priklad kedze je to novinka), dakujem

Odesláno

Caute stahl sem si Max Payne 3, rozbalil prez img browsera a chtel to nahrat. Nicmene po 2 hodinah kopirovani sem byl na 22% takze sem to prerusil a rozhodl se to udelat prez ISO2GOD. Chci se ujistit jestli sem dobre pochopil cestu kam to nahrat bude to:

HDD1:\GAMES\MP\Disc 1\5454086B

HDD1:\GAMES\MP\Disc 2\5454086B

A nebo do slozky Disc 1 a 2 mam nakopirovat to co je v te slozce s cislama?

Odesláno
Mělo by to jít takto jak to máš.Další možnost pro Max Payna 3 je volba "auto-rename-multi disk names" v iso2god.Potom se ti to spojí dohromady rovnou při převodu a výsledek jen nahraješ na konzoli (už ne do disk x, ale normálně jen výslednou složku s číslem)

to se mi povedlo (omylem) ale pro jistotu sem to nahral zvlast.Dobre ze vim ze to tak de do budoucna :)

Odesláno (upraveno)

mám taky problem s Dead Space, ale s trojkou :) hraju, po naky dobe to po mne chce samozrejme cd 2. Udelal jsem to presne podle navodu, hru sem mel v USB/hry/Dead Space 3/Disc 1

USB/hry/Dead Space 3/Disc 2

zadal jsem estu, hloubku, preskenoval..

ale disky to samo nemenilo.. tak jsem zkusil variantu

USB/hry/Dead Space 3 Disc 1

USB/hry/Dead Space 3 Disc 2

preskenoval ale sejne to nejde :/

any ideas? dik :)

EDIT: nainstaloval jsem FSD 3 a uz to funguje :)

Upraveno uživatelem degoloman
  • 2 weeks later...
Odesláno

Zdravím mám problém s hrou forza 4 podle několika návodů jsem zkoušel rozběhat tuhle hru u kámoše na xboxu jelikož má 4GB verzi tak přes externí hdd udělal sem podle návodu náhrál hru na hdd ale i tak to pořád u některých aut a tratí ukazuje potřebný disk 2 proto jsem sehnal od jinud verzi pro RGH kde byly zahrnuty oba disky + všechna dlc i tahle verze bohužel neobstála neměl by někdo nějaký hodně dobrý návod se kterým by to jelo na 100% děkuji

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu