Chloe Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Tak dneska v USA vyšel Manhunt 2 - těšíte se? Doufám, že co nejdřív vyjde rip :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Dneska? :) uz je tu topic ;) ja myslle ze vysel uz vcera... :(... ja teda taky;) mno...uvidime!!! TOHLE BUDE JEDNA Z NEJETSICH REZEB :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Dneska? :) uz je tu topic ;) ja myslle ze vysel uz vcera... :(... ja teda taky;) mno...uvidime!!! TOHLE BUDE JEDNA Z NEJETSICH REZEB :) moje řeč...sem zvědavej na to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sAintRK Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 nemusi byt ani rip hlavne nech vide :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@n Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Moje řeč at už to vyjde a je uplne jedno kolik bude mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Jedna z her která mi velmi chyběla na psp... pařil jsem to na PC a byl jsem u toho pěkně vyděšenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 jejda zase návrat temné strany.....doufám že to neovlivní můj rodinej život...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 jejda zase návrat temné strany.....doufám že to neovlivní můj rodinej život......hehe schovej vsechny secny zbrane a bude to vpoho :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Intro mě svou technologickou nedokonalostí (taková horší GTA animace) celkem vyděsilo. Ale hned jsem se zase uklidnil. Hra je odpudivá a naprosto nechutná, díky bohu ale ne technicky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 jn ikdyz horory nemusim tak tohle a SH muze byt GOOOD ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 toto nie je horor :) a uz vobec nie SH :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 to máš sice pravdu SH bude bomba a tohle není horor tohle je jen nechutný vraždění všeho co se hýbe že myschoo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acid.noob Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 na ten torrentleech mi neda niekto link na stiahnutie ?Daval jsem ho do download sekce..Jinak me se to hodne libi.. Tam psali ze se sluchatkama to je lepsi :D tak jsem hral od zacatku a na plno s PortaPro a fakt uz se to da prozivat slusne :) .. Fakt si myslim ze je to super hra.. Aspon me teda chytla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 OMFG Nedavajte sem odkazy a kktiny ale diskusie a dojmy k hre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 těšim se skoro 2 měsíce...takže tohle si užiju....až přídu ze školy začínámk stahovat ! :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 Daval jsem ho do download sekce..Jinak me se to hodne libi.. Tam psali ze se sluchatkama to je lepsi :D tak jsem hral od zacatku a na plno s PortaPro a fakt uz se to da prozivat slusne :) .. Fakt si myslim ze je to super hra.. Aspon me teda chytla :) njn na tych sluchadkach som to tez paril a zvuk je fantasticky..ale nechapem tym farbam co mi furt pise hore... zelena,cervena,, a ja nvm jaka..potom ze mozem zabit dakoho tak a tak....atd..boa... som pri smetiarskom aute a biju ma dvaja... nemozem ich zabit.. zatial dojem z hry asi 6/10 :( EDIT/ a to preto lebo sa bije jak gay :D:D:D EDIT// uz som ich zabil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 mě se to zatim docela i líbí,jedničk mě nějak nechytla ale tohle mě zatim docela baví zatim bych to viděl tak 7-8/10 edit:s těma sluchátkama je to docela síla :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 No hra dobra ale je to moc tmavy...venku se to dost blbe hraje.jednicku sem hral a ta my zatim prisla nejak tak lepsi...tady je vic cenzury(myslim to problikavani)...jinak ty barvy(bila,zluta,cervena) jsou na to cim dyl ste pripraveny ho zabit(stojite za nim a mate ho zamerenyho a skacou barevne se premenuje ten zamerovac) tak to jsou stupne brutality...za tu cervenou je to nejbrutanejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 potřebuju pomoc od někoho kdo už prošel perverz klub - mám ted ůkol prohledat ty sklepení jak mučí lidi,je tam 6 mučíren a jedny zamčený dveře a přes ty nevim jak se dostat a taky nevim jak se dostat k jednomu týpkovi kterej je v tý mučírně zamklej a furt tam dává nějakýmu chlapovi šoky (pokud ho teda mám zabíjet),předem dík ;) už to mám tak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubislav Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 mi osobne se ta hra vubec nelibi... je to dost nuda :-/ sem se tesil ze bude konecne po dobe zase nejaka sada a zase nic :-( chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roki Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 Sakrbleee je to ta cenzurovana verze :'( vyjde nekdy bez cenzury? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 ^^ V Holandsku, koncom tohto mesiaca... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 Heh,sem po limitu,takze si radsi pocakam a budu to mit pekne bez cenzury.:twisted: Jsem na hrej cetl ze ty vyssi stupne brutality jsou hooodne nechutny(o udajnem trhani kouli nemluve)... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 Ty jo :) TAKHLE HRA ME CHYTLA :) Je mi z toho hodne nechutne :D... a to sem hral lecos :) a bavi me to :) pere se jak gay...o je dobre :) Bavi me to vic nez Syphon novej!!! 8-) 9.5/10 ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukemb Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 jsou vtej hre i zensky, nebo se masakrujou jenom chlapy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.