Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 202
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Daval jsem ho do download sekce..

Jinak me se to hodne libi.. Tam psali ze se sluchatkama to je lepsi :D tak jsem hral od zacatku a na plno s PortaPro a fakt uz se to da prozivat slusne :) ..

Fakt si myslim ze je to super hra.. Aspon me teda chytla :)

njn na tych sluchadkach som to tez paril a zvuk je fantasticky..ale nechapem tym farbam co mi furt pise hore... zelena,cervena,, a ja nvm jaka..potom ze mozem zabit dakoho tak a tak....atd..boa... som pri smetiarskom aute a biju ma dvaja... nemozem ich zabit.. zatial dojem z hry asi 6/10 :(

EDIT/ a to preto lebo sa bije jak gay :D:D:D

EDIT// uz som ich zabil :)

Odesláno

No hra dobra ale je to moc tmavy...venku se to dost blbe hraje.jednicku sem hral a ta my zatim prisla nejak tak lepsi...tady je vic cenzury(myslim to problikavani)...jinak ty barvy(bila,zluta,cervena) jsou na to cim dyl ste pripraveny ho zabit(stojite za nim a mate ho zamerenyho a skacou barevne se premenuje ten zamerovac) tak to jsou stupne brutality...za tu cervenou je to nejbrutanejsi

Odesláno

potřebuju pomoc od někoho kdo už prošel perverz klub - mám ted ůkol prohledat ty sklepení jak mučí lidi,je tam 6 mučíren a jedny zamčený dveře a přes ty nevim jak se dostat a taky nevim jak se dostat k jednomu týpkovi kterej je v tý mučírně zamklej a furt tam dává nějakýmu chlapovi šoky (pokud ho teda mám zabíjet),předem dík ;)

už to mám tak nic

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu