lazyboy Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 Hra je chvilicku venku a ja uz se sekl.... mam problem s tim jak vyskocim na ke zacatku ven, zabiju dva zrizence a pak je mam asi narvat do popelarskyho auta ale nejde mi to... nevite pls nekdo jak na to pak je mas ukryt do stinu a jit zezadu k tomu popelarskymu autu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 Tak nic už to mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 Tak nic už to mámMusis je schovat do tmy a pak jit teprve na tu modrou znacku.... Pamatujte si heslo.... VZDYCKY ZAMET STOPY!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 muzu se zeptat jak se tam dava ten patch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 muzu se zeptat jak se tam dava ten patch? S tim exacem :).. je to easy..zapnes program...vyber ISO hry..(manhunt :D ) mno a vyberes ten patch :) (ve slozce s exacem ;) ) A je to:)...za10 s to patchne...hodis do psp a hrajes 8-) je to o mnoho lepsi :) (i kdyz zhorsilo se neco :( treba jako kdyz chces na specialnim miste dat to specialni zabiti...tak nepoznas ze ho davas:-\ ) Nevi NEKDO JESTLI MIRA TOHO JAK DLOUHO DRZIM TO SPECILANI ZABITI OVLIVNI KVALITU KAMERY? :) :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deeebilek Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 kde to mám stáhnout prosimvás!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 ououou :D 1) start ppf-o-matic3.exe 2) Load your Manhunt 2 ISO 3) Load patch.PPF 4) Click Apply 5) Enjoy this game Uncensored EDIT: tak sry, Ski me predbehl...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 S tim exacem :).. je to easy..zapnes program...vyber ISO hry..(manhunt :D ) mno a vyberes ten patch :) (ve slozce s exacem ;) ) A je to:)...za10 s to patchne...hodis do psp a hrajes 8-) je to o mnoho lepsi :) (i kdyz zhorsilo se neco :( treba jako kdyz chces na specialnim miste dat to specialni zabiti...tak nepoznas ze ho davas:-\ )Nevi NEKDO JESTLI MIRA TOHO JAK DLOUHO DRZIM TO SPECILANI ZABITI OVLIVNI KVALITU KAMERY? :) :wohow: jo aha.......ja sem ale voly:cheesygrin:.......no ja to hral zatim jenom 3 min...ale kdyz sem si tu precet ze to de i se spoustou krve:D.......jinak o nakym zabijeni ani o hre nevim nic:)......takze budu zatim zkouset...ale dik:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 jo aha.......ja sem ale voly:cheesygrin:.......no ja to hral zatim jenom 3 min...ale kdyz sem si tu precet ze to de i se spoustou krve:D.......jinak o nakym zabijeni ani o hre nevim nic:)......takze budu zatim zkouset...ale dik:bash: :) pockej si na zachod :)... :D...je to hodne husty :) (umlati ho na wc.. a docela brutalne :) ) !!! :) :bash: Tak ta hra je stejne nejlepsi co sem asi kdy hral! :) snad bude hodne dlouha! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 :) pockej si na zachod :)... :D...je to hodne husty :) (umlati ho na wc.. a docela brutalne :) ) !!! :) :bash: Tak ta hra je stejne nejlepsi co sem asi kdy hral! :) snad bude hodne dlouha! na zachod?:D:lol: tak nevim jak se asi dostanu.....hral jsem zacatek a ubil me ten manik co byl v ty budce hlidkovaci(za tema mrizema).......jinak uz zacatek je hustej kdyz je tam napsany ze pro vetsi herni zazitek si nasadte sluchatka.....de z toho az hruza:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 :) pockej si na zachod :)... :D...je to hodne husty :) (umlati ho na wc.. a docela brutalne :) ) !!! :) :bash: Tak ta hra je stejne nejlepsi co sem asi kdy hral! :) snad bude hodne dlouha! počkej až budeš v tomhle kole (Sexual Deviants :)) v mučírně....tam jsou dobrý brutalitky ;):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 pls co mam delat v urovni ghost sem v baraku nwm co dal dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 počkej až budeš v tomhle kole (Sexual Deviants :)) v mučírně....tam jsou dobrý brutalitky ;):)U vsech tri vrazd jsem mel pekny mrazeni v zadech....:D A pak jsem se tomu zasmal....:D Asi jsem divnej...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 počkej až budeš v tomhle kole (Sexual Deviants :)) v mučírně....tam jsou dobrý brutalitky ;):)Ako som videl ked mu pribil ruky k stolicke a dal ho ust vrtacku som mal dost... :cheesygrin::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acid.noob Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 ski: zachod je suprovej, to jsem se fakt od srdce zasmal :D , ale pak mam problem, hned jak po zachode projdu tou tmou jak tam blikaj ty neony, tak jak pak dal? vzdycky me videj a maj alarm a jsem v pr... dik za help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 počkej až budeš v tomhle kole (Sexual Deviants :)) v mučírně....tam jsou dobrý brutalitky ;):) :) ja uz jsem jinde :)... (red ligts) uz sem to sem psal (kanal :) ) a uz sem ho tam i nacpal :D chi chi chi :) Tekene ty si to dohral? :D nejbrutalnejsi vec? :) Zbran? Kombo? :) hh Acide :) musis se shovat do stinu :) a pockat si nane :).. :D A postupne je odkrouhnout (kdyz nesjou videt pres mrzie nejlepe :) ) a hodit mu tam cihlu (jinak tam jsou zadni dvere...doprava od vychodu ze zachoda..jen nevim jestli tam jde hned ze zacatku...nebo musis projit pres ty kkt a otevrit to z druhe strany!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 ski: zachod je suprovej, to jsem se fakt od srdce zasmal :D , ale pak mam problem, hned jak po zachode projdu tou tmou jak tam blikaj ty neony, tak jak pak dal? vzdycky me videj a maj alarm a jsem v pr...dik za help Taky jsem se tady dlouho trapil.... Ale pak jsem je jednoho po druhym dostal na tom rohu.... Tam neni videt ze stage ani z baru....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 Nooooo mazec hra, dost brutal. A to pry mela byt prvni verze jeste brutalnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@n Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 Mikei dík za ten programek plus pripraveny patch byl sem z manhunta trochu sklamanej bo ta cenzura nic moc a podle predchoziho navodu se me to nepodarilo zprovoznit tak jeste jednou dik,ted uz je to vazne MANHUNT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McM Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 pecka, kde ste uz ? ja som uz v tom kole kde ste v minulosti, momentalne ma fizli nahanaju strielaju po mne, docela fuska ale to dam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 je nejakej programek co odstranuje cenzuru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 je nejakej programek co odstranuje cenzuru? podle toho co si predstavujes pod programkem...uz to tu je...je to patcher...vyberes iso...patch das Apply patch a ej to... je to tu NEKDE HLEDEJ!!:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deeebilek Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 už ho stahuju takže bombice.......:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 Mě akorát furt se*e to blbý zrnění obrazovky při hře. (Zatim jsem to hrál asi tak 5 minut.) Ale chci se zeptat když použiju ten PATCH na UNCENSORED verzi už mi nebude zrnět obrazovka? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@n Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 Zrneni jako takove se da vypnout primo ve hre jinak ten patch vypyna cenzurovany popravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.