Dark7 Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 kde prosim najdu ten patch??stahnul sem z filefronta ten patcher ale ten patch v tom nebyl (ten ppf soubor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 Udelal jsem prvni misi a ta hra me dost zaujala (jednicka me minula). Atmosfera prekonava spousty her a grafika s tim filtrem, take vypada skvele. Proc jen osmicka? U hry mam syndrom hororu :) Proste se mi nechce hrat, pac vim, ze se budu bat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jigga77 Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 best friends mam hotove, super hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 Zatím nejlepší hra co sem hrál na PSP....krvavá,brutální,"ftipná",prostě perfektní až na to AI nepřátel:D 9,5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 kde prosim najdu ten patch??stahnul sem z filefronta ten patcher ale ten patch v tom nebyl (ten ppf soubor) http://www.edisk.cz/stahni/81976/Manhunt_2_Uncensored_Patch_usa.rar_252.96KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 dik tekku ;) uz sem to sice udelal tim tvym zpusobem ale kdyz to nebude funkcni tak zkusim ten patch :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 potrebuju help mise ghosts sem v baraku nwm co mam delat dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 di do sklepa a hledej tam bednu a otevři ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 Pecka hra... som za misiou "Most Wanted" a moc ma bavi... atmosfera, grafika, moznosti... jednoducho uzasna hra na miery PSP ;) 9/10 az na tu AI a obsacnu kameru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 Tak jsem si tuhle hru zahral vcera a musim rict, ze je to fakt nehorazny psycho, jeste vetsi nez Max Payne, chapu ze to tak asi neprozivate, ale pro mne je to proste peklo.. pak si to vybavuju, zacnu nad tim premejslet a v ty hre se zacinam bat :D myslim ze to nedohraju do konce :D, jsem v ty misi s tim "old house" a jsou tam duchove a to mne celkem domrazilo (hral jsem to o pulnoci s Koss Sluchatkama na palici, ktery maj sakra hustej prostorovej efekt... + uncensored verze :)) dneska jsem doma sam, tak premejslim, zda si to zahrat nebo ne :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 uz jste si zapalili chlapika? porad necim prekvapujou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 je to megova gamesa!!!hraju u jenom po vecerech:Da sluchatka nesmi chybet a absolutni tma je uupe nejlepci:) DOPORUUCUJUU!!!!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 Moze mi niekto poradit? Som v tej misii kde musim prist k nejakemu profesorovi... zliezol som zo sachty dole do laboratorii a je tam nejaky skener... ako sa mam dostat cez neho? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 Moze mi niekto poradit? Som v tej misii kde musim prist k nejakemu profesorovi... zliezol som zo sachty dole do laboratorii a je tam nejaky skener... ako sa mam dostat cez neho? :)zabít toho s pilkou a pak uříznout hlavu a oskenovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Sc4recr0w Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 Tak sem ukazoval Manhunta2 + uncensored path :-D rodicum mamka myslela ze se pozvraci jak jsem jodnomu typkovi rozdrtil hlavu ryčem a tatka si pucil PSP ani neblo moje a pařil asi 2hod :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 hm nechapu jak se nekomu muze navalit pri sledovani hry .. kua dyt je to kresleny ... nechapu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 hm nechapu jak se nekomu muze navalit pri sledovani hry .. kua dyt je to kresleny ... nechapu... otcovi se tahle hra taky moc líbila....asi vim po kom sem :):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Nevíte někdo co dělat v epizodě ORIGINS v momentě kdy pickman začně řvát to svoje zaklínadlo aby mi vypláchl mozek...schíza mi šeptá že je potřeba ho umlčet ale jakkoli ho skouším zpacifikovat vždy je to failed :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 musis rozstrelit ty repraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Tak sem ukazoval Manhunta2 + uncensored path :-D rodicum mamka myslela ze se pozvraci jak jsem jodnomu typkovi rozdrtil hlavu ryčem a tatka si pucil PSP ani neblo moje a pařil asi 2hod :-D Máš supr tátu, ten můj by mi psp zabavil na 20 století, až dojde vytuněný psp od sikiho, určo to budu hrát! Pls klik mb to má? Mam 996 mb nejvýš:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Máš supr tátu, ten můj by mi psp zabavil na 20 století, až dojde vytuněný psp od sikiho, určo to budu hrát! Pls klik mb to má? Mam 996 mb nejvýš:cry:má to asi 1.2gb ale mužeš stáhnout rip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 musis rozstrelit ty repraky myslim potom kdyz uz to sam krici v tom sale s kreslem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 má to asi 1.2gb ale mužeš stáhnout rip Pls, dáš limk? Hlavně ne rapid a czshare, tř. torrent, dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 myslim potom kdyz uz to sam krici v tom sale s kreslem sejmout toho co běží po schodech dolu,vzít pistoli a střelit ho s ní hipox: http://console-forum.net/showthread.php?t=14997&highlight=manhunt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 sejmout toho co běží po schodech dolu,vzít pistoli a střelit ho s níhipox: http://console-forum.net/showthread.php?t=14997&highlight=manhunt aha dík kámo nevšim jsem si že má uspávačku du pařit brutalitě zdar ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.