hipox Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 LukDM: dik moc, jdu stahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 panove, co v ty misi, ktera nasleduje po prohledani garazi, prostrihani plotu...vsude palej ty vojaci a neda se s nima bojovat, ani nikam nestacim dobehnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 panove, co v ty misi, ktera nasleduje po prohledani garazi, prostrihani plotu...vsude palej ty vojaci a neda se s nima bojovat, ani nikam nestacim dobehnout...musíš ihned vyrazir doleva a hend doprava,přeskočit plot,pak doleva,na konci doprava a přeskakovat ploty dokud nebude video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maximus.d Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 pokud sem stahnul RIP a mam to v CSO pujde tam dat ten patsch???? a dase hned na prvni pohled poznat ze jeto uncenzoret verze????diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 pokud sem stahnul RIP a mam to v CSO pujde tam dat ten patsch???? a dase hned na prvni pohled poznat ze jeto uncenzoret verze????dikypokud si stáhl ten co jsem sem dal já tak už je upravenej,jinak poznat to je hned neboj,prostě tam všechno uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maximus.d Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 pokud si stáhl ten co jsem sem dal já tak už je upravenej,jinak poznat to je hned neboj,prostě tam všechno uvidíš ok diky testnu to jak to vypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maximus.d Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 ok diky testnu to jak to vypada jo jinak ten rip je od tebe.diky jeto doooost dobry....................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 musíš ihned vyrazir doleva a hend doprava,přeskočit plot,pak doleva,na konci doprava a přeskakovat ploty dokud nebude video A co mám dělat eště předtím než se prostříhám plotem???? thx:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 A co mám dělat eště předtím než se prostříhám plotem???? thx:)najít v garáži kleště a prostříhat se samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 najít v garáži kleště a prostříhat se samozřejmě jo to mě napadlo ale v jaký? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 jo to mě napadlo ale v jaký? :)v tý nejblíž plotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 v jedný z těch třech garáží co musíš otevřít...jsou označeny zeleně na mapě :dozey: (ty malý kleště ne ty zahradní nůžky nebo co to je :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 v jedný z těch třech garáží co musíš otevřít...jsou označeny zeleně na mapě :dozey: (ty malý kleště ne ty zahradní nůžky nebo co to je :D) No to je fajn já tam mapu ale vůbec nemám!!! ani v settings nekecám;) v tý nejblíž plotu thx:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 obejdi a vysbirej vsechny truhly. jinak sem to dohral a ocekaval jsem poutavejsi konec, nemyslim tim bosse(ty nesnasim) ale nakou delsi animaci, rozuzleni pribehu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Prosím naveďte mě někdo, nemůžu najít třetí reprák v té misi s tím profesorem. Díky EDIT: Vyřešeno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quiktom Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Prosím prosím jak roztřelím ten třetí reprák?????? A na co mám vylízt abych ho sestřelil??? Nebo se snad nějak dá mířit??? Sorry že jsem otravoval... Už to mám...... Stydim se.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 stejně jako první a druhej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Je tam vlevo vrohu nahoře nad nějakýma regálama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Včera dohráno;) je to fakt řežba...jo a pak tam je bonusová mise tak na to nezapomeňte;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Dohrane, super hra s moznostou dvoch koncou (ako Bonusovej Misie) :) plne davam zasluzene 9/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 potřebuju help....sem v misi most wanted...proběhnu přes silnici...mezi těma plotama vlezu oknem do tý budovy....seberu páčidlo.....a co ted ????:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 potřebuju help....sem v misi most wanted...proběhnu přes silnici...mezi těma plotama vlezu oknem do tý budovy....seberu páčidlo.....a co ted ????:lol: jak spadnes tak se dej doprava..je tam poklop ze dreva..skoro u konce;) tam je poklop zmackni kolecko on ho rozseka ;) :) Musis se spravne natocit :) !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 jak spadnes tak se dej doprava..je tam poklop ze dreva..skoro u konce;) tam je poklop zmackni kolecko on ho rozseka ;) :) Musis se spravne natocit :) !!! už sem tam díky moc :arrow: du dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Potreboval bych od vas pomoc... Jsem v misi Ritual Cleansing... dostal jsem se asi do treti casti, kde mam najit pacidlo a spalit dokumenty... K dokumentum se nemuzu dostat, protoze nevim, jak otevrit dvere(nekde musi byt nejaky cudl:D) a pacidlo je v mistnosti, do ktere se da dostat pouze skrz strop, ale kamen urazu je, ze nevim, jak se na mistnost dostat... dik... EDIT:udelano, diky moc prague Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Potreboval bych od vas pomoc... Jsem v misi Ritual Cleansing... dostal jsem se asi do treti casti, kde mam najit pacidlo a spalit dokumenty... K dokumentum se nemuzu dostat, protoze nevim, jak otevrit dvere(nekde musi byt nejaky cudl:D) a pacidlo je v mistnosti, do ktere se da dostat pouze skrz strop, ale kamen urazu je, ze nevim, jak se na mistnost dostat... dik... pres krabice vyskakej na ten strop, ty krabice sou podel zdi samo, seber pacidlo, zabij par typu a muzes dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.