rafal Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 chtěl jsem se zeptat. koupil jsem si starší xbox slim a udajně je flesly(rgh) nevim jak mam stahovat hry a spouste. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 Projdi si sekci JTAG/RGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rafal Odesláno Září 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 ja bych to potreboval vysvetlit zvlast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Září 13, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 ja bych to potreboval vysvetlit zvlast Hmm, můžeme zřídit nové fórum anebo bude stačit jen nové téma, které bude věnováno speciálně tobě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 ja bych to potreboval vysvetlit zvlast Co třeba tohle ? http://console-forum.net/tema/134275-kopirovani-her-do-xboxu-a-jejich-spusteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rafal
chtěl jsem se zeptat. koupil jsem si starší xbox slim a udajně je flesly(rgh) nevim jak mam stahovat hry a spouste. diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.