Fenix1468622475 Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 To je na prd 5skillnpointu to je 5lvl . No doufam ze to bude alespon stat za to . Kolik se da ubec dostat lvl na to abych mel alespon pul odemcenych dovednosti . Vzdyt to pak neni rpg ale fps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Maximální level je 50, aspoň zatím, DLC ho asi zvýší, pokud to bude jako v BL1. A samozřejmě, o to přece jde, aby jsi neměl všechno, musíš prostě volit prodle preferencí. V žádně hře podobného typu nemáš nikdy možnost mít vše, ani zdaleka ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Vzdyt to pak neni rpg ale fps ono je to vic rpg nez fps? aha. uz sem aspon v obraze ..jinak dopareno, ted valime tu treasure hunter obtiznost ... to uz neni takovej quakerush-style jak poprvi :D ale je to super hra :) od zacatku do konce jsem se bavil PS: commando , 40lvl - guerilla/survival se zamerenim hlavne na turetku ( takze mensi cooldown, stit na projektily etc.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 nevíte jak získám zlatý klíč k otevření truhly ve městě Sanctuary? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRUTeHa Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Na otvorenie "Skull chest" v Sanctuary potrebujes "golden key" ktory sa da ziskat pomocou zadania "shift code" v Extras (menu) - ale to musis byt pripojeny na LIVE. A ten kod dostali len ludia co si kupili Borderlands 2 ako pre-order. Alebo sem tam na gearbox shift code na Facebook atď. (Pokial sa nemylim) Ako otvorit skull chest pomocou shift key(a) : http://www.youtube.com/watch?v=02GBTUSKRKU Existuje aj navod ako golden key ziskat pomocou save-editoru cez program Horizon. Navod : http://www.youtube.com/watch?v=wuLVcOVHXlk alebo : Alebo este jeden navod : http://www.youtube.com/watch?v=D0SwTEoTMRQ&feature=related Dnes som to skusal bohuzel neuspesne, nemal som na to vela casu zajtra to skusim zas. PS: Ked chodis na LIVE tak to neriskuj, asi za to moze byt BAN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 na Live nechodím, bohužel mám jen ten silver účet a nemohu se ani zaregistrovat na ten Gearbox, kde dostaneš za registraci 1 klíč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Nevíte jestli se na share fóru chystá čeština do hry. Rad bych ji uvítal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sxRider Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak je to ze save, normálně projdu okolo checkpointu ( takový ten stojanek s kamerou) a když mě zabijou tak se tam objevím, ale když hru uložím a potom dám pokračovat tak se vždy objevím na začátku mapy, sice mam uloženej postup lvl,zbraně atd, ale musím projít zase přes celou mapu. Je to tak normální, nebo dělám něco špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 je to normalni a pekna pakarna vcetne dalsich "libustek" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juliusm Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 zdravim Chci se zeptat, nejde Borderlands 2 ani jako GOD ani pokud to vyextrahuji. Dash mam asi tak rok stary. Tusim ze to bude asi tym starym dashboardem, pokud jo pomuze update dashu dle navodu v sekci RGH? Docela se bojim neco takoveho provadet, je to bezproblemove? Jinak mam tlusty, sedy Xbox (Elite). J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 jde oboje pokud to udelas imgbrowserem muzes odstranit system update a mozna to pobezi i bez novyho dashboardu takhle to neprovozuju tak ti to nepovim urcite s tim odebranim system update ja davam vse do god a updatu se neboj jen se drz navodu hlavne nezapomen na ty dve minuty odpojeni od site poprvy ma z toho clovek vitr jak uz to jednou udelas priste uz vis co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dockal.pietro Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Nekdo na borderlands po liveku???zaciname ted s kamosem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h3czusek Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 hoj, rád bych se přidal, gamertag H3czuseK napiš a zahrajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notredame666 Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 Hoj ,mám splněné všechny úkoly a nechce se mě otevřít bloodshot gate a další s tím spojený úkoly ,nevíte pls někdo kde je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Chci se zeptat, chci si kupovat 2 a je lepší si zahrát dřív 1 nebo je to zbytečné a možu rovnou začat 2kou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 na 85% je ta hra stejná jako jednička, takže to je úplně jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KLadivko1468626520 Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Zdar, hra se mi až teď dostala do ruky, teprve začínám mám level 5 zatím dělám jen nějaké úkoly. četl jsem si předhrou příběh a vůbec to tak nemám, je to celá hra o plnění úkolů? Jinak kde se dá nastavit obtížnost? teď mě to napadlo, že jsem nikde nezadával, tak nevím...budu během hry hrát s dalšíma(spolupracovat) postavama? Díky za odpovědi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 Zdar, hra se mi až teď dostala do ruky, teprve začínám mám level 5 zatím dělám jen nějaké úkoly. četl jsem si předhrou příběh a vůbec to tak nemám, je to celá hra o plnění úkolů? Jinak kde se dá nastavit obtížnost? teď mě to napadlo, že jsem nikde nezadával, tak nevím...budu během hry hrát s dalšíma(spolupracovat) postavama? Díky za odpovědi! 1) jo jenom plníš úkoly 2) obtížnost máš podle úrovně (každý úkol je pro nějakou úroveň) 3) jen párkrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.