Moderators drak3go Odesláno Březen 9, 2013 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 Log je OK, vadný blok byl automaticky přemapován do nové oblasti (vadné bloky jsou výrobní záležitostí) a J-Runner se o ně automaticky postará. Nemusíš nikam nic posílat, v klidu můžeš aktualizovat NAND (zálohy původní orig. NAND měj vždy pečlivě uschované). P.S. Smaž si ten log z toho veřejného úložiště, obsahuje citlivá data o tvé konzoli. Citovat
1gallo Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 dik, ale nechce sa mi updatnut ked dam flasku s novym vytvorenim nand, vobec xell nenacita update Citovat
Moderators drak3go Odesláno Březen 9, 2013 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 Soubor s image (updflash.bin) musí být umístěn v rootu USB flash naformátované na FAT32. Máš? Pokud ano tak je možné, že máš ještě starší verzi Xellu, která očekává soubor pojmenovaný nandflash.bin a zároveň vyžaduje soubor xenon.elf pro RAW zápis (rovněž umístěný v rootu USB flash). Citovat
1gallo Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 nacitalo ten xenon.elf a posledny riadok je hlaska trying to make sense of UDA, lets assume its fat a koniec nepracuje dalej Citovat
Moderators drak3go Odesláno Březen 9, 2013 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 Zkoušel jsi ten soubor s image přejmenovat na nandflash.bin? Napiš jakou máš verzi Xellu (je to v záhlaví při jeho bootu). Citovat
1gallo Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 ano premenoval som ten subor a verzia xellu je Xenon linux loader 0.99 git Citovat
Moderators drak3go Odesláno Březen 9, 2013 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 (upraveno) Verze Xellu je starší, takže soubor nech určitě ve tvaru nandflash.bin. Překontroluj, že máš USB flash naformátovanou na FAT32 a že oba soubory, nandflash.bin i xenon.elf máš umístěné v rootu. Měj taky nejnovější verzi rawflash V4 (xenon.elf). Případně zkus: 1. jiný USB port Xboxu 2. jinou USB flash Upraveno Březen 9, 2013 uživatelem drak3go Link odstraněn. Citovat
1gallo Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 diki moc uz to pracuje mal som stary xenon .elf (starsia verzia) Citovat
comandsk Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 (upraveno) Artien: Musis si vo FSD v general setting odfajknut Receive Update Notices at Startup a Enable Beta Updates potom restartni konzolu a znovu chod do general setting a na polozku updates a tam uz najdes co je nove. Upraveno Březen 9, 2013 uživatelem comandsk Citovat
Artien Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2013 udelal jsem to flasky F3 instalator a on si dotahnul a nainstaloval nejnovejsi F3. Citovat
R0bin Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2013 (upraveno) zdravím , prosím , kde najdu SCREENSHOTY které jsem udělal přes (fsd) tlačítka BACK a START ? děkuji edit: sorry , už nic :-O Upraveno Duben 5, 2013 uživatelem R0bin Citovat
pazdy1468625863 Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2013 zdravím , prosím , kde najdu SCREENSHOTY které jsem udělal přes (fsd) tlačítka BACK a START ? děkujiedit: sorry , už nic :-O To si prohlídneš v PC.. Připojíš etxerní disk k PC.. a pak dáš Data/Screenshots Citovat
R0bin Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2013 jj už to mám ( jenom nemám extérní , ale original Xbox 320gb ) Dík ;) Citovat
lubas Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2013 (upraveno) Chlapi potřebuji pomoc,provedl jsme čistou aktualizaci FSD3,a nevidím hry,v nastavení jsem zadal cestu, našlo mi to pouze 1 hru,přitom na HDD jich mám 30.Hry mám na HDD1:/content/16 nul...zkoušel jsem ještě i nastavit Scan depth na 3,4,5 atd. ale bez šance...nevíte někdo co stím?už si nevím rady... takže vše je vyřešeno díky ochotě jednoho zdejšího uživatele jménem Toro,který mi pomohl tento problém vyřešit a to pomocí Skype,a který byl ochoten mi nápomoci,takže ještě jednou mu moc děkuji....Važte si tohoto člověka!!!! Upraveno Květen 12, 2013 uživatelem lubas Citovat
lukbe Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2013 Mohu se zeptat zda vám je v poslední verzi počasí. Já se zkusil regnout zadat nové api a stejně to nejde. Odesláno z mého MI 2S pomocí Tapatalk 4 Citovat
sovik Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2013 udělal jsem to stejné a počasí taktéž nikde, takže chyba bude asi na straně buď FSD týmu nebo WWO týmu Citovat
ZeDDman Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Odesláno Září 9, 2013 (upraveno) Špatné vlákno, prosím smazat. Upraveno Září 9, 2013 uživatelem ZeDDman Citovat
kralupy Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Odesláno Září 9, 2013 a nemáš tam i starej FSD a pak jak máš nastavený dash (launch - jestli tam nemáš nastavený na načítání starej FSD) Citovat
dark.wolf Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Odesláno Září 16, 2013 zdravim, mam dve otazky .. jak nastavit aby mi xbox startoval rovnou do fsd 3 a jak nastavit dashlaunch? nikde jsem poradne nenasel jak projit nastaveni co dat enabled a co disabled .. a takova otazka nakonec..je lepsi aktualizovat na novejsi dashlaunch nebo to zase takovou roli nehraje? mam ted v3,02 .. nabidlo mi 3,7 ale kdyz sem chtel zkusit nainstalovat, napsalo mi neco s nekompatibilitou a vypl se box. Dekuji za pomoc :-) Citovat
skiz- u suck Odesláno Září 17, 2013 Nahlásit Odesláno Září 17, 2013 Aby Ti najížděl FSD rovnou tak na to je právě potřeba DashLaunch. Stáhni si na netu DashLaunch 3.9, hoď na flashku, smaž starej dashlaunch z xka a nainstaluj. Citovat
brdoslav Odesláno Květen 7, 2018 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2018 Dobry den vie mi niekto poradit ako dostanem FSD do Xka... vymenil som hdd a teraz neviem ako to tam dostat. dakujem Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.