doufám, že tento příspěvek není duplicitní, ale při vyhledávání jsem konkrétní odpověď nenašel. XBox 360 mám teprve chvíli a zjišťuji co je k čemu :D
Mě by konkrétně zajímalo k čemu jsou dobré ty achievements (jestli to správně chápu, tak když ve hře vyhraju nějaký achievement, tak je za něj určitý počet bodů). Našel jsem jenom informace o tom že to slouží jako jakési hráčovo skóré se kterým může machrovat před ostatními :D ale má to i nějaké jiné konkrétní využití. Má to vůbec smysl sbírat?
Díky a ještě jednou se omlouvám pokud tady řeším duplicitní téma ;)
PS: Často narážím na zkratku AJ, označuje to zkráceně achievements?
Otázka
micro.21
Ahoj,
doufám, že tento příspěvek není duplicitní, ale při vyhledávání jsem konkrétní odpověď nenašel. XBox 360 mám teprve chvíli a zjišťuji co je k čemu :D
Mě by konkrétně zajímalo k čemu jsou dobré ty achievements (jestli to správně chápu, tak když ve hře vyhraju nějaký achievement, tak je za něj určitý počet bodů). Našel jsem jenom informace o tom že to slouží jako jakési hráčovo skóré se kterým může machrovat před ostatními :D ale má to i nějaké jiné konkrétní využití. Má to vůbec smysl sbírat?
Díky a ještě jednou se omlouvám pokud tady řeším duplicitní téma ;)
PS: Často narážím na zkratku AJ, označuje to zkráceně achievements?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.