jartoo Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 ale nas starejch je taky dost, ja mam uz i sem tam sedivej vlas, asi z toho jaky hry lezou..rozhodne je to jedna ze serii, ktery si nenecham ujit zadnej dil (posledni jsem jedinej nedohral, ten me zklamal totalne, nemyslim petku,ale ten racoon neco - nazev ani presne nevim a vubec me to netrapi). Alw zkusit byla pro parana povinnost, pak jeste COD, medala, assasina,nhl fifu..to uz clovek, kterej trosku ma hry rad snad nenecha lezet ladem nikdy:D alespon zkusit se musi.. nebyla 6tka ted spatna hra a jsem za ni rad, urcite doporucuju, hodnoceni tak 7-8/10. Mne se to libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Souhlasím s tím, že se hry zjednodušují a průměrný věk hodně klesá, proto nás starší to už tak neohromí no, ale furt lepší jak drátem do oka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Však mám doma ps1 a re 1,2 a 3. Ale takové hry už prostě nebudou. proto jsem rád za tohle. Problém je taky v tom že nikdo u her nechce přemýšlet. Jelikož jsou čím dál mladší hráči ( děcka ) Hlavne, ze je pri takejto hre uvedene 18+ :D To keby tam boli hadanky, tak...Skoda, jedna dalsia klasicka strielacka, ktore hrame kazdy mesiac. Len s inym nazvom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Tak po delším hraní :blejt: no prostě chaos .... zombie který skáčou to mě poser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Náhodou je to super, za Leona parádní atmosféra a po chvilce hraní se to hraje hezky, animace postav a vubec grafika je na vysoké úrovni. Akorát mi štve že se neukládaj checkpointy když se přepne druhá postava. Včera jsem měl za Leona rozjetou 2 kapitolu a zkusil jsem to za jacka, poté jsem se chtěl vrátit k leonovi a ejhle kapitola se musí jet od začátku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 A jsou ty příběhy jiné nebo stejné jen se mění hlavní hrdinové? Jsem myslel, že zapaříme s kámošem split screen, ale je to k0k0t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Mění se i příběh, jsou to jakoby tři hry v jedné a na konci by se měli prolnout..rozhodně to je zajímavé a začátek s Jackem mě docela překvapil, je tam psycho mutant :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 memyslim ze to to bude az tak jiny,i kdyz mam serii rad,nejak me neprepadla chut hrat to trikrat.taky mam splnenyho leona,snad jsem trefil tu nej variantu)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelH1982 Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Taky jsem zatím nehrál všechny.ale chrise sem dohrál až do konce.a co mě překvapilo co daboval chrise.ten samej dabuje ezia:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeris82 Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Na tuhle hru jsem se hodně těšil a bohužel mě hodně zklamala.Jsem sice teprve ve druhý kapitole za Leona,ale tahle hra mi přijde hodně levná.Grafika nic moc(Max Payne 3,Zaklínač 2,atd...takhle by měly velké hry vypadat)...textury kolikrát jak z PS2,hratelnost divná a celkově mě bavil o hodně víc tak kritizovaný pátý díl!o prvním a druhým dílu ani nemluvím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon kennedy Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 (upraveno) Na tuhle hru jsem se hodně těšil a bohužel mě hodně zklamala.Jsem sice teprve ve druhý kapitole za Leona,ale tahle hra mi přijde hodně levná.Grafika nic moc(Max Payne 3,Zaklínač 2,atd...takhle by měly velké hry vypadat)...textury kolikrát jak z PS2,hratelnost divná a celkově mě bavil o hodně víc tak kritizovaný pátý díl!o prvním a druhým dílu ani nemluvím! Taky mi to přišlo ze začátku takové surové nedodělané ale vylepšuje se to kolo od kola.:psp: Je to celkem good ale ta hororová atmosféra z předchozích dílu už pro mne vymizela.Asi to bude věkem :D Upraveno Říjen 11, 2012 uživatelem leon kennedy no jo no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 A jak si vedete v "mercenaries"? My s kámošem jsme docela lamy, nějak nám nejde udělat ani první lvl (urban chaos), udělali jsme cca 150 tis. a dostali jsme postavu (Helenu), ví někdo jak to funguje? Co je potřeba udělat, aby se otevřela další mapa a kdy se otevírají postavy? Jinak v 5. mi to přišlo lehčí, tam jsme prokousali všechny ty lvl, sice s jinýma kámošema, ale myslím, že to bylo trochu lehčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Tak zatím jsem z RE nadšen, netušil jsem že mě to tak chytne :) A prosím lidi mrkněte se: http://www.youtube.com/watch?v=aFySLs0zz8c Můj RE6 Leťs play. Napiště názory atd. Potřebujeme se zviditelnit (nerad SPAMUJI) ale je to někdy nezbytné :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Tak zatím jsem z RE nadšen, netušil jsem že mě to tak chytne :)A prosím lidi mrkněte se: http://www.youtube.com/watch?v=aFySLs0zz8c Můj RE6 Leťs play. Napiště názory atd. Potřebujeme se zviditelnit (nerad SPAMUJI) ale je to někdy nezbytné :cheesygrin: Upřímně ti říkám a radím,nedělej videa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Ví někdo jak otevřít postavu ADA v campaign ? Odpovím si sám: Musím dokončit campaign se všemi postavami ( 3 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 A tak po otřesném Racoon City je Resident Evil 6 doslova pecka. Ano není to horor, ano, není to moc survival, na druhou stranu koho neštvalo prkenné ovládání postavy d-padem, kdy otočení trvalo smrtelně dlouho v prvních dílech série.. Co se hororové stránky Resident série týče, pomineme li hororové provedení některých dílů (re survivor 1 a 2, a celkový šok z Operation Racoon City), tak i ty nejlepší díly (pro mě je to jednička) byly hororové pouze při prvním hraní, max druhém. Kdo hrál všech 6 variant scénáře Resident Evil 2, tak určo zažil že to už pak není o hororu, ale o paměti za jakým rohem kdo vyběhne, kolik ran komu stačí, a kde jsou klíče k jakým dveřím :) Osobně z celé série se mi nelíbily Survivory, a Operation Racoon City, kde nebýt názvu re na obalu hry, tak by nevěřil co to je :) Co se posledního dílu týče, mě se líbí, i když se nedá srovnávat s původní trojicí, max s pětkou, potažmo vzdáleně se čtyrkou. Bere si to pár dobrých vychytávek z jiných her (přepínaní postoje, zobrazení trasy, counter killy atd), přidává pro fandy série známé postavy (ještě Jill kdyby tu byla tak to nemá chybu :))) ), a příjemně se to hraje. Možná až moc příjemně, často nastaly situace kdy jste spolu s NPC postavami a když se držíte stranou, prd se děje, ony to vcelku zvládnou. Zatím to hraju na normal, což je furt nějak moc lehký, kvůli příběhu. Druhé hraní plánuju na profesional, tak snad tam nastane ta survival potřeba všem se vyhnout, ušetřit těch 10 nábojů na bosse a přežít další den :) OT: pokud chcete survival, emoce, joypadu létající z okna, kupte si Dark Souls :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Pro mě tato hra není zklamáním. Kampaň za Leona se fakt povedla (ostatní nemůžu zatím posoudit), je to víc akčnější, ale to že to už není horor bych netvrdila! Ztmavte si co nejvíc jas, hrajte noci a že byste nepocítili hororovou atmosféru se nebojim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 11, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 Re: Čeština pro RE6: ".... a částečně za to můžeme my.." Jinak ode mě palec nahoru :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djsilent Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 muzete mi pls poradit, nemam hru na hradru protoze ho nemam, mam jen to prvni dvd a nejde mi ukladat hra, neni na to nejaka fligna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djsilent Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 opravdu mi nikdo neporadi jak ukladat pozice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.