HanziCZ_96 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 ¨si děláš srandu?:D daly tam hráče jen kvuli tomu aby to nebylo celý zlatý....:D to je upe jedno jen za tych 7 500 se víc oplatí... je to o stesti ja ted kupoval balicek jumbo za 15tis a mel jsem tam ho*no :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 tak v baličku za 5 000 nejsem si ted jisty ale 12předmětů 1vzácný což može byt smlouva, lečení atd... a drazí hráči jsou vzácní... a za 7 500 jsou 3 vzácný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanziCZ_96 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 no a v tom za 15tis ma byt 7 vzacnych ale do mojeho balicku je asi omylem nedali :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
messi010 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 no to s tím neco bude s těma hráčama to jak sis ze začátku vybral toho hrače za kterýho budeš hrát tak to bude něco s tím kamoš si vybral benzemy a padaj mu ja messiho a nic mě nepadá padlo mě akorát z harta neuer tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 ^ hraci v balickach jsou na 100% uplne random...urcite na to nema vliv kdo si jakeho hrace vybral na zacatku :) fakt ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
messi010 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 tak proč sem už do toho dal aspoň 200 000 a vypadl mě akorát neuer? a ostatním padá furt někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanziCZ_96 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 tak se na balicky vykasli a kupuj hrace ktery chces a ve formaci jakou hrajes a mas klid ;) myslim ze takovech co si mysli ze koupi balicek za 5tis a ceka ze tam bude mit,messiho,ronalda a neymara a vydela miliony je spousta ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 tak proč sem už do toho dal aspoň 200 000 a vypadl mě akorát neuer? a ostatním padá furt někdo protoze presne na tom pocitu "priste uz tam nekdo bude" EA vydelava tezke prachy :) jak rika hanzi, radsi si kupuj hrace pres aukce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
messi010 Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 no to kupuju aji tak ale ten pocit když koupíš balíček a padl mě tam neuer kterýho sem pak prodal za 65 000 to je celkem paradní pocit nevím co bych dělal kdyby náhodou mě tam ten messi nebo někdo vypadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 chápeš že třeba na messiho je šance 0,0000000000000000000001%??? a třeba na torresa příklad 5%?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 to je jak sportka. Dá se ten FUT hrát, bez toho aniž bych kupoval balíčky za peníze? Znám jen HUT z nhl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
messi010 Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 však říkam kdyby za toho neuera sem skakal radostí ale takovej iniesta nebo balotelli by mě tam mohli padnout nebo aspoň někdo aby se mě ten balíček vyplatil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Zatim sem koupil tak 300 balicku a byl tam Villa, torres, neymar, iniesta, dzeko 2x, a to je tak vsechno z tch drahejch hracu. Uz se snazim od dvanactky padnout na Ronalda ci messiho a bez uspechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
messi010 Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 tak neymar, iniesta, torres to je dobrý džeko mě taky padl ale toho prodáš jenom za 1 000 ale jestli jich koupils 300 tak seš asi milionář :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 no 300x 7500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 nejsem protoze sem opet oteviral balicky :D, ale aspon mam vsechny FUT trofeje diky tomu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 nechápu proč ten fotbal dělají tak rychlý, není to reálné aby hráš bez balonu napadal vždy ve sprintu, hlavně v multiplayeru, nedá se v klidu tvořit hra a vše musím dělat na jeden dotek, = velké zklamání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 vsak pockej jeste par mesicu, snad oznami next gen fifu a potom uz to bude zase ok :D SNAD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 To je asi jediná věc ,která mě štve na fifě 13 když si srovnáte zápas v realu a ve fifě.... nechápu proč ten fotbal dělají tak rychlý, není to reálné aby hráš bez balonu napadal vždy ve sprintu, hlavně v multiplayeru, nedá se v klidu tvořit hra a vše musím dělat na jeden dotek, = velké zklamání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 (upraveno) To je asi jediná věc ,která mě štve na fifě 13 když si srovnáte zápas v realu a ve fifě.... Špičkový fotbal se v reálu hraje taky ve velké rychlosti. Receptem na tohle je držení balónu, nebo chceš-li to mít pomalejší, dej si nějakou tu kapr ligu. Hraješ-li rychleji, navazuje na to samozřejmě přesnost příhrávek. Záleží jak tu hru máš zmáknutou, ale je to vychytaný celkem hodně dobře... P.S. na začátku mě to taky přišlo rychlé, ale časem zjistíš, že není. Hráčí někdy vletí na soupeře ve velkém tempu, nasází 2-3 branky a pak už hrajou udržovák a dopředu se vysunujou méně. To všechno se děje i přesto, že neměníš taktiku. Upraveno Únor 25, 2013 uživatelem romik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torres9+ Odesláno Březen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 Čaute mám zakúpenú hru fifa 13 na ps3. Ku hraniu online mam zadat online heslo na online vstupenku, no neviem kam. Už som sa aj prihlasil na Ultimate Team ale ked chcem isť hrať zapas alebo turnaj nabehne mi že nemam možnosť online bez "online vstupenky" Neviete mi niekto poradit? V menu hry som nič nenašiel. Čítal som niečo o playstation online store, ale nakolko som zo slovenska online store mi nejde. Pre každú odpoved Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 Budeš si muset založit další, např. CZ PSN účet, kde ti půjde i PS Store. Kód pak zadáš v něm. Jiná možnost aktuálně není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY7 Odesláno Duben 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 Zdravim, nevíte někdo kolik stojí online pass na českym PS Store. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 8, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 270,- tuším, ale na gamebazaru sem ho viděl možná něco kolem 150,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 Nene, stojí 215Kč. Ještě doporučuji zakoupit pass na jiný účet kvůli možnosti prodání hry i s OP (vyšší cena). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.