jirasko Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2013 Do 5:00 minuty zápasu. Používám to taky, pokud hned na začátku vidím, že hra se seká, do páté minuty vypínám a nezapočítává se nic. Ani ti neubude zápas. Manoust,to je divný, pokud to vypne na straně soupeře, mně se vždy body započítali, ale musí to být vyloženě vypnutí u soupeře.Stalo se mi, že byla chyba na straně servrů EA a body jsem pak nezískal ani já ani soupeř (protože mi neubyl počet zápasů). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
messi010 Odesláno Květen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 Čau, vytvořil jsem si v centrum tvorby svůj vlastní tým stáhl sem ho a teď když chci hrát zápas nebo kariéru tak ho tam nemůžu najít. Nevíte někdo co mám udělat aby tam byl? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 ahoj lidi, mám hloupou otázku, ale můžu hrát s kamarádem proti sobě bez netu, když nemám online pass?? díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 Deutsch: Jestli máš dva ovladače, tak ano :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 no mylel jsem samozřejmě. když nebudem v jedný místnosti.... jtl třeba když jej budu mít v přátelích, tak jtl to pujde nějak... přešel jsem z xboxu na ps3, tak nevim, jtl to třeba není jiný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 ne urcite to nepujde pokud nema online pass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 Tak to je jasny no, tak pozvi kamose domu a hrajte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 Ahom chtěl bych se zeptat. Když si koupím Fifa 13 na PS3 třeba na PSN budu mít verzi pro PS3 nebo i pro PSVitu? A když si koupím PS3 verzi v krabičce - v kameném obchodě, budu mít jen koupenou nebo obě verze dostupné? Hádám že u druhé možnosti dostanu jen tu jednu, ale u PSN bych třeba čekal vzhledem ceně taky, že platím obě verze. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 dival jsem se na store a nic o cross buy jsem tam nenasel takze asi ne a u te krabicky je to urcite jak jsi psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Červen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2013 Ahoj, viděl jsem trailery na nový engine pod kterém pojedou sportovní hry od EA bude tam i NHL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek8486 Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 nhl nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Červen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 a už se vím, jak to bude s GL v nadcházejícím ročníku, oproti Fifě 13? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Červen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 nhl nebude Na konzolích bylo vždy NHL jakto že nebude na PS4 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2013 Na konzolích bylo vždy NHL jakto že nebude na PS4 ??? Bude ale až NHL15 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Čaute lidi, objevil jsem tohle video: https://www.facebook.com/photo.php?v=337219853074878 překvapuje mne to postavení útočících hráčů, vím, že nějak drobně lze s mentalitou, stylem hraní čahrovat, jak chci já, v menu apod., ale že by šlo toto? Jsou i jiný nějaký způsoby, jak si upravovat styl hraní svého týmu?? díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Červenec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2013 Stačí prohrávat nějak od 85minuty a dát si krajně utočný a dá se ti tam sám ten golman Čaute lidi, objevil jsem tohle video: https://www.facebook.com/photo.php?v=337219853074878překvapuje mne to postavení útočících hráčů, vím, že nějak drobně lze s mentalitou, stylem hraní čahrovat, jak chci já, v menu apod., ale že by šlo toto? Jsou i jiný nějaký způsoby, jak si upravovat styl hraní svého týmu?? díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červenec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2013 Kluci, nemůžu si pomoci, ale musím se vás poptat na jednu věc, která mě osobně teda velice frustruje .. Ve stručnosti : Hraji "sezóny", zpočátku pohoda, postoupil jsem až do 2. divize - (při postupu do 2.div. bilance např. 6-3-0), poté sestup (chybí mi např. 2 body), poté sestup (2b za celou sezónu), nakonec sestup do 5.divize.Nic se nedaří, nemůžu pořádně přihrát, to co dřív vycházelo teď prostě nejde, 10x jdu sám na brankaře z toho 1 gól!Jsem tak frustrovaný, že hru vypnu a třeba 5 dní nehraji.Poté zapnu .. bum, hladký postup do 4.divize, poté 3 a nakonec již zmiňovaný postup do 2.divize (někdy ne, uteče mi třeba o 2 body) a takto se vše opakuje stále dokola .. každých 14 dní spadnu o 3 divize a po 3 týdnech opět postoupím, stává se Vám to taky?Nebo prostě jenom každých 14 dní cca. týden totálně lamim ... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Červenec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2013 Stačí prohrávat nějak od 85minuty a dát si krajně utočný a dá se ti tam sám ten golman To já vím, jak tam dostat golmama, ale všmni si postavení útočících hráčů, kteří při zahrávání rohového kopu, jsou nasockovaní na brankový čáře.. o to mi jde, ne o golmana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Červenec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2013 Kruto: Vím že to odeme zní divně ,ale to v podvědomí víš že raz postoupíš a a raz ne, jde i o tým.. Třeba já V Ultimate teamu taky dřív vyhrával furt 1divizi a sestoupil až do 3. Podle mě je nej když si seženeš tým aspon s 2hroťákama s rychlostí 85-až nejvíc, a dát si formaci 4-1-2-1-2 a dvě rychlý křídla a není problém a nastavit si hru na útočnou.. (ten tým např Belgie,Brazílie) Deutsch: Podle mě myslíš to ,že si někdo vytvořil pokutový kop, ten vytvoříš na hřišti a když dáš select:) Doufám že jsem pomohl ;):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Červenec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2013 kouken9: vůbec jsem tě nepochopil chlape.... viděl si ten odkaz? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2013 jak jsi to nemohl pochopit vzdyt je to jasne vysvetleny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 to, že se ptám na věci ohledně rohového kopu, navíc je tam ještě k tomu i video a někdo mi začne říkat něco kolem pokutového kopu, na co se vůbec neptám... tak to opravdu nechápu... stačí se podívat na odkaz a pustit si video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 Tak sorry, já při tom myslel na penaltu ,jsem se zmýlil, dáš vytvořit standartní situaci na hřišti a máš tam asi 6míst kde to možeš vytvořit(před 16, vedle 16 a rohy) a rohy můžeš vytvořit.. A až to vytvoříš tak ve hře při rohu dáš třeba šipku nahoru tam kde sis to uložil... to, že se ptám na věci ohledně rohového kopu, navíc je tam ještě k tomu i video a někdo mi začne říkat něco kolem pokutového kopu, na co se vůbec neptám... tak to opravdu nechápu...stačí se podívat na odkaz a pustit si video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZatlpE Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 Chci se zeptat... budu si kupovat Fifu 13 od někoho s použitým OP.... tak jestli se mi budou i tak aktualizovat soupisky? Ručně se mi to nechce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 Ahoj, online pass již není potřeba, je zdarma ke stažení pro všechny hry od EA (NHL, Fifa,BF) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.