Drtiovce Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Ahoj, mám takový problém. Zkoušel jsem najít řešení všude možně po internetu, ale nenašel jsem žádné, které by fungovalo. Používám program xbox image browser na hry a usb FAT 32. Hry rozjedu z usb v pohodě. Ale nedokážu je přetáhnout na HDD xboxu. Když dám kopírovat z usb do HDD ukáže se počet položek 0 a rychlost přetahování 0. Někde jsem četl, že abych mohl kopírovat nějaké položky z usb na hdd xboxu, je potřeba mít nastavený usb na xboxu, horkotěžko jsem to zvládl a zkusil jsem nějak dát hru přes program Horizon na usb, ale nepovedlo se mi to. Napsal by prosím někdo nějaký návod, jak z usb/externího disku můžu kopírovat hry na HDD xboxu? Nebo popřípadě jestli byste mi se dali nějaké vlákno s návodem, které jsem přehlédl. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Na kopírování na RGH konzoli slouží xexmenu nebo filemanager ve freestyle dashboardu (FSD) - nečekaně na jednu stranu dáš usb zařízení (fat32 externí disk/flashka), na druhou hdd 1 (interní fatx xbox disk) a kopíruješ.Tohle fakt nemusíš hledat po celém internetu, to je jako hledat návod jak otevřít dveře.Jo a tento zapeklitý problém nemá co dělat JTAG/RGH v návodech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drtiovce Odesláno Září 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Já jsem se dostal ke kopírování, ale ukazuje mi to 0 rychlost a 0 přetahovaných položek. Nevím čím to je, jestli špatně naformátovaným usb (zkoušel jsem i ext. disk) nebo postupem. Prostě začne kopírování ale nekopíruje. A nejde ani cancel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malakaiCZ Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 Pořádně se podívej, odkud kam kopíruješ ty hry. Pokud máš napříkald vlevo ext. disk a vpravo disk xboxu, musí šipky, které ti ukazují směřovat ve směru kopírování. Není jedno, jestli podržíš LB nebo RB. Potom už ti to pojede ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drtiovce Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Děkuju moc, správným směrem šipek se problém opravdu vyřešil. Naštěstí jsem se to ještě před tím naučil kopírovat v xex menu. Ale děkuju moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.