okajos Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 zdravím....asi budu za blbce,přesto se zeptám-mne osobně kod ke hře/online pass/nikdy nezajímal,prostě si seženu originálku,třeba na Aukru,zahraji/bez codu/ a hra jde dále...ale teď jsem při výměně Uncharted 3,dostal dotaz zda je online pass použit-což já nevím,nejsem první majitel a myslím si,že se to dá zjistit jedině zadáním codu- aktivací ale v tomto okamžiku je to pro toho druhého už k ničemu,když mu napíši,že jsem ho bohužel aktivoval:cheesygrin::cheesygrin: tak si dovoluji zeptat jestli se to dá zjistit nějak jinak,zda je online pass u konkrétní hry použit či ne........děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 1, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 OP je asi v každé dnešní hře a používá se při speciálních edicích pro odemčení bonusů a hlavně na MP atd. Jde to zjistit tak, že by jsi se zeptal 1. majitele zda byl použit, ale pokud hrál MP tak na 100% použitý bude. Jiný způsob zjištění asi nejde pokud není v plánu jeho aktivování :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Zjistit se to nedá..pokud nejsi první majitel tak to je 50-50%....bohuzel..ale musi pocitat s tim ze je pouzity.. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Říjen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 Děkuji Vám za odpovědi,které mi potvrdily,to co jsem přepokládal.....přeji pěkný den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.