Wolf.cz Odesláno Listopad 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 MORTAL KOMBAT http://www.fileden.com/files/2007/6/22/1202141/mortal%20kombat%20theme.ptf Clown Theme Created By Ben Jackson http://www.sendspace.com/file/zbyuke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumecz Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 super theme s motivem 300 sem vsude hledal. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Nemate pls. nekdo nejaky theme se Silent Hill a nebo toto ? Diky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 tady sem zkusil udělat SH...nic moc ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Ups... Neda se podivat na nahled v PC? Nemam PSP po ruce :( Jinak diky za rychlost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Listopad 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 tady sem zkusil udělat SH...nic moc ale hezké ale jen takhle udělat všechny ikony a nenechávat tam ty origo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Mam dotaz, když hodim do slozky THEME kterou sem podle navodu vytvoril v korenovym adresari hodim ty soubory, tak ty themy kterytam mam nemuzu v psp najit... normalne dam theme settings tam zvolim theme a mam ta jen to original.... mozna jsem neco prehledl co mam udelat ale nefim co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 hele tu slozku pokud máš cf 3.71 bys měl mít v X/psp/theme tys urcite vytvoril slozku na root ale ne ve slozce psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 diky... ja vedel ze jsem neco prehledl.... ale je mi to prd platny protoze jak uz tu nekdo psal mi to kdyz dam apply pise "An internal error has occured.(80108351)" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 jj takže musíš jit z5 na 1.5 potom na 3.52m33-3 nebo -4 a potom na 3.71m33 taky me to vyhodilo chybu udelal jsem z5 na 3.71 a vse funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 hmm tak z toho mam teda radost, ale asi nemam jinou moznost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maximus.d Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 potrebuju radu s XMB ktere dam primo do Flash0... vim ze jsem v sekci PTF. po vlozeni XMB ktere ma vypadat takto http://www.consolespot.net/forums/showthread.php?t=1520 mam vse rozhozezne a natlacene do vrchni casti displeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desainerr Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 pls pujde to i na cf 3.40 oea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 ne........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maximus.d Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 pls pujde to i na cf 3.40 oea jeto special pro 3.71 M33 a nechtej to ani udelat pro 3.52 M33.... ALE ja hlavne potrebuju tu radu kde delam chybu.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Chci se zeptat. Ještě jsem žádný schémata nezkoušel .... Dneska jsem přešel na 3.71 M33-3. Pudou tyto schémata na 3.71 M33-3 , když tady máte napsaný že jsou pro 3.71m33-2 ??? Když si stáhnu náký schéma dám na kartu a aplikuju ho. Můžu si změnit wallpaper - pozadí na jaký chci s tim že mi tam zůstane ikony ze schématu co jsem si zvolil? A když se mi nebude líbit , můžu ho kdykoli smazat a dát tam třeba ten co je original v PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 jo můžeš.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 Děkuji za tak rychlou odpověď. (Zítra odpoledne to vidim na testovací den.) Jinak mohl by jsem někdo hodit ten prográmen na tvoření těch schémat na 3.71M33-3 ??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 je tady na foru...stačí pohledat....nejspíš bude v XMB sekci nebo Software sekci ;) edit: http://www.console-forum.net/showthread.php?t=12966 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 OK budu hledat. Kdyby jsi na něj náhodou narazil tak mi sem hod odkaz. Díky Edit: Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 Wolf.cz : děkuji ti moc za schéma: My Vista v2.0 Je parádní. Budou další ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FireTuning2 Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 Muzes sehnat po pripade udelat jeste ejaka star wars a transformers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Listopad 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 Muzes sehnat po pripade udelat jeste ejaka star wars a transformers tady máš další 3 ze star war... http://www.sendspace.com/file/jbrb39 http://www.sendspace.com/file/ax9pse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 Screeny by se hodily ...... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Listopad 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 máš to tam doufám že se budou líbyt i když si myslim že tamto je nejlepší:) a jedině mohu nabýdnout k transformerům pozadí od westa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.