Martin1214 Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 poradíte mi dnes sem dostal xbox a chctel sem si am hodit hru a sem extrahoval v iso browseru a dal na flashku a strcil do xboxu a dal file manager a mam tam jen 2 slozky root a na druhe uplne stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 poradíte mi dnes sem dostal xbox a chctel sem si am hodit hru a sem extrahoval v iso browseru a dal na flashku a strcil do xboxu a dal file manager a mam tam jen 2 slozky root a na druhe uplne stejne. Nevím co je iso browser, ale hry musíš buď extrahovat přes program ISO2GOD do GOD formátu nebo přes Xbox Image Browser který ji rozbalí celou na jednotlivé soubory.Ani jeden z těchto programů neudělá to, co si napsal, takže patrně používáš nesprávný software na převod.Flashka na kterou to nahráváš musí mít formát FAT32 a ve Freestyledash filemanageru ji najdeš jako zařízení USB0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1214 Odesláno Říjen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 stím porgramem sem udělal chybu byl to image browser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1214 Odesláno Říjen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 Nevím co je iso browser, ale hry musíš buď extrahovat přes program ISO2GOD do GOD formátu nebo přes Xbox Image Browser který ji rozbalí celou na jednotlivé soubory.Ani jeden z těchto programů neudělá to, co si napsal, takže patrně používáš nesprávný software na převod.Flashka na kterou to nahráváš musí mít formát FAT32 a ve Freestyledash filemanageru ji najdeš jako zařízení USB. zádné usb tam nemám Anebo mi popis návod nebo mi rekni jak si mam tam to usb najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 Nevím jaký návod myslíš ?To je to co sem ti napsal.Nic složitějšího to není.Když tam usb nemáš, zkus jinou flashku, nebo ji zkus naformátovat na FAT32 místo ve windows programem Easeus partition master (zdarma, najdeš googlem).Některé flashky v xboxu nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1214 Odesláno Říjen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 :bash:chyba je ve flashce nenacte se skusil sem jinou a nacetla se budu si muset koupit novou jakou byste mi doporucili:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.