Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

RGH-file manager


Recommended Posts

poradíte mi dnes sem dostal xbox a chctel sem si am hodit hru a sem extrahoval v iso browseru a dal na flashku a strcil do xboxu a dal file manager a mam tam jen 2 slozky root a na druhe uplne stejne.

Nevím co je iso browser, ale hry musíš buď extrahovat přes program ISO2GOD do GOD formátu nebo přes Xbox Image Browser který ji rozbalí celou na jednotlivé soubory.Ani jeden z těchto programů neudělá to, co si napsal, takže patrně používáš nesprávný software na převod.Flashka na kterou to nahráváš musí mít formát FAT32 a ve Freestyledash filemanageru ji najdeš jako zařízení USB0.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím co je iso browser, ale hry musíš buď extrahovat přes program ISO2GOD do GOD formátu nebo přes Xbox Image Browser který ji rozbalí celou na jednotlivé soubory.Ani jeden z těchto programů neudělá to, co si napsal, takže patrně používáš nesprávný software na převod.Flashka na kterou to nahráváš musí mít formát FAT32 a ve Freestyledash filemanageru ji najdeš jako zařízení USB.

zádné usb tam nemám

Anebo mi popis návod

nebo mi rekni jak si mam tam to usb najít

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu