witaHavr Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Ahoj. Jak jistě víte,nedávno vyšlo nové Sony PS3 SuperSlim.A jelikož už má PS3 fat je pomalu babička,tak bych chtěl jit do nového PS3. Jenže zvažuji,jít do staršího modelu slima nebo do nového? Nebude nová slimka nachylná na YLOD?Problémy s přehřivánim apd? Když je tak malá? Jaký je váš názor na desing a celkovou novou superslim? http://www.asus.cd/spotrebni-elektronika-mp3/ps3-playstation-3-500gb-fifa-13/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 No me by zajimalo, jak bude hlucna. Pac kdyz do moji SLIM dam nejakej film a nebo hru, tak to huci az moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Forger Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Po vybalení superslima, na mě konstrukce a materiál působil dojmem, že se to po spadnutí z 10 cm musí rozpadnout na kousky, nemluvě o krytu mechaniky, který na pohled také nepůsobí zrovna odolně (což je častá výtka lidí). Ale po shlédnutí těchto videí se už o superslima nebojím :cheesygrin:: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Dizajnově novej SLIM škaredý není, jen to otevírání dvířek kam se vkládá BD, to je hrůza. Mám předchozí verzi Slim 320 GB a ten je podle mého názoru daleko pěknejší. Co se týče poruchovosti, tak o tom nemám šajnu. To se ukáže za několik týdnů, až se jí pár tisícovek prodá. Ale rozhodně bych tomu kdo uvažuje o koupi nové PS3, poradil jít do té starší verze Slim. Já ji mám rok a 4 měsíce a až na pár zamrznutí běží naprosto bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 jediný co mě štve že za stejnou cenu 12GB verze seženu v normálním obchodě 320GB slimko, na druhou stranu je zde možnost pro nástupce SwapMagicu z PS2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Já bych šel do super-slimu , ono to je celkem jedno , ale Super-slim ej oproti slimu lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Já bych šel do super-slimu , ono to je celkem jedno , ale Super-slim ej oproti slimu lepší Lepsi? V cem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 Jelikož mám slima asi půl roku, tak určitě nehodlám běžet do krámu a koupit jiný, na to fakt prachy nemám. Ale celkově se mi vzhedově líbí. Nechápu, proč tam cpali 12 GB HDD, na to se nevejde prakticky nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 Lepsi? V cem? Menší,tenčí,lehčí,menší spotřeba,lepší materiál (co se aspon mechaniky týče),tišší,jinak umístěný HW (podle nich menší přehřívání). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 Taky nad ní vážně uvažuji..12 GB je SSD paměť, která je třeba dobrá pro některé systémové věci, čte se to rychleji než z HDD a systém je pak rychlejší, navíc tato paměť je interní, takže vám nic nebraní abyste si tam přidali HDD jak velký chcete. Jinak konzole se mi taky hodně líbí...až na tu zmiňovanou mechaniku :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Já bych to nekupoval.Ono je to jako u iPhone. Ber to tak že PS3 Slim je iPhone 4 a SuperSlim je iPhone 4S.Počkej si na novou PS(tedy na iPhone 5 :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Až na to, že iPhone 4S má rovnaký design ako 4, ale väčší výkon ako 4. U PS3 SS je to presne naopak, má iný dizajn, ale rovnaký výkon. :facepalm: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Tím pádem to potvrzuje, že je lepší si koupit použitou PS3 Slim a počkat na nové PS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Nič to nepotvrdzuje, je to holý nezmysel. Ja by som bral SS a keď bude dostupná PS4 tak tú. Aj tak, skôr ako za rok nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 (upraveno) witaHavr: Jestli máš těch 1500,- na víc, a není ti jich líto, tak je rozhodně lepší koupit novějšího slimejše.. Ale spokojíš se i se starým, těch 20kč víc za elektřinu, tě nezabije ne ? :D stevens129: To se ještě načekáme.. Kdyby mi teď, moje fetko odešlo, tak okamžitě sháním nové Ps3.. :D Upraveno Říjen 12, 2012 uživatelem canava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 NJN je to na každém, co si vezme.....:party: PS:Farat spolu můžem tak jak tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Taky nad ní vážně uvažuji..12 GB je SSD paměť, která je třeba dobrá pro některé systémové věci, čte se to rychleji než z HDD a systém je pak rychlejší, navíc tato paměť je interní, takže vám nic nebraní abyste si tam přidali HDD jak velký chcete. Jinak konzole se mi taky hodně líbí...až na tu zmiňovanou mechaniku :D. 12GB je flash, ne SSD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 (upraveno) A čo je asi tak SSD? Predsa flash pamäť. Takže síce to máš priamo na motherboarde a nevieš to vybrať, ale parametre to má ako SSD. Citát z Wiki: "As of 2010, most SSDs use NAND-based flash memory, which retains data without power. " Upraveno Říjen 13, 2012 uživatelem Pr3dator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Prostě je to o penězích, PS 3 super-slim je oproti slimu lepší,to je jisté, ale ted otázka co je lepší koupit ohledně ceny ... pokud máš dost peněz kup super-slim,pokud ne kup slim .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 connor to presne vystihol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Jde mi hlavně o to chlazní a výdrž. Nechci aby mi Slimko po zaruce kleklo jak tomu bylo u mého prvního fatka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Tak super-slim jsem slyšel má HW jinak přemístěný než slim a fat a prý má tím pádem lepší chlazení,to jo , ale i slim ho má dobré,nwm já bych bral super slima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Asi ho na ty vánoce vemu,dám do Kupy FAT a prodám ho, a koupím Super Slimko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlos11 Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Ahoj,taky zvažují jít do nové verze PS3/500GB,a nebo do starší slim verze 320GB, Co mám vzít raděj,vůbec se nemůžu rozhodnout Díky za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Prachy uz mam nachystane, ale kde to super slimko PS3/500GB sezenu za dobrou cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.