connor kennwey Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Já to levně našel na CZC.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Mě se třeba super slimko nelíbý mám ps3 slim a to je podlě mě hezčí ale každému se libí ně co jiného no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Podle mně je to hlavně zbytečnost, když každý tady asi očekává hlavně PS4.Já si myslím že pracujou na 100% na PS4ce ale aby se neřeklo, že se nic neděje, tak vydali narychlo udělané PS3 SS .Něco jako iPhone 5.Vydali ho aby jim zbyl čas na pořádné udělání revolučního iPhonu 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Tak pokud máš herní PC je zbytečnost kupovat PS 3,ale radši čekat na PS 4 (sice dlouho,ale čekat) ... a pokud není herní PC tak PS 3 je super,hry tam budou podle mně minimálně do 2015 , takže zbytečnost to není, a slim x SS to je otázka ceny , SS je lepší,ale né nějak převratně,ale kdo má peníze,at si SS koupí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 (upraveno) No ja dal moje PS3 co mam vpodpisu synovcovi a chci neco noveho a to nove super slim se mi libi vice jak jsem se dival tak ho nabizeji jak ciste bez her tak aji z hrami FIFA 13 nebo GT5 + Uncharted 3 nebo Mosta Wanted a nebo co me laka nejvice Assassin's Creed III :cheesygrin: Cekat na PS4 se mi nechce a kdovi kdy vubec bude vypusteno do porodeje ..... Ikdyz jak sem koukal do letaku TESCA tak tam maji slimku z 320GB diskem a kamerou a 2x dualshock za 5999Kc a jak odectu slevu 10% a koupim ktomu Assassin's Creed III tak me to cele vyjde na tu cenu jako nove SS z 500GB diskem a z hrouAssassin's Creed III a to je dilema co ted.8) Upraveno Listopad 5, 2012 uživatelem maku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Tak když jsi PS3 dal pryč a vyjde to na stejnou cenu ber určitě SS s Assassinem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Je to na tobě,já si v prosince kupuju SS spolu s assassinem ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Tak rozhodnuto jde se pro SS 500GB s Assassinem a nejlevneji vychazi na CZC.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Já si to tam kupuju až v prosjci,jak to budeš mít napiš,jestli šlo vše bez problémů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Co myslis tim jestli slo vse bez problemu? Objednam to prez net a zajedu si proto osobne do Ostravy na pobocku, ale nejdrive mi to vychazi az po nedeli a jeste mozna do toho casu se muze nekde objevit nejaka slevicka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 TO connor kennwey: ukol splnen vse probehlo bez problemu a PS3 SS viz muj podpis mi rika pane:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 cau chlapy..prodal jsem minulej tyden xko a chci jit do PS3 a rozhoduju jen kterej,protoze ve svete PS3 jsem like..tady ho maji docela levne + fifu za 600 http://www.gameexpres.cz/prislusenstvi-k-playstation-3-konzole-sony-playstation-3-super-slim-500gb-p-15319.html tak zvazuju ze si pro nej pojedu..jen nevim jestli opravdu do toho slimka a nebo tohohle..diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Berbi: Samozrejme je to tva volba ale ja byt tebou tak beru nejaky lehce jety Slim a cekam/setrim na PS4. Myslím že už by se měla objevit, takže nemá cenu kupovat SuperSlim. Samožřejmě není nic 100% takže je to jenom na tobě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Berbi: Samozrejme je to tva volba ale ja byt tebou tak beru nejaky lehce jety Slim a cekam/setrim na PS4.Myslím že už by se měla objevit, takže nemá cenu kupovat SuperSlim. Samožřejmě není nic 100% takže je to jenom na tobě... jo to jo ale chci novou konzoli z obchodu a tady ta cena je myslim dobra a 160GB slimko jsem videl za 5.300,- tak nevim vubec co s tim..a otazaka je kdy ps4 bude a za kolik..nikde neni zadny datum.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Tak to ber Superslim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Tak to ber Superslim... asi jo...hlavne jak znam sony, tak prvni PS4 se bude moct hodit koupit az tak po roce vydani..cena bude prepalena a behem roku vyjdou ruzny upraveny PS4 a ta prvotni bude hned zastarala..ale dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Njn to mas pravdu, a v te cene PS3 Slim a SuperSlim asi není zas až tak moc rozdíl...Však proč by byl že? Je to jen lehce předělané, jinak že by něco zásadního, to ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Njn to mas pravdu, a v te cene PS3 Slim a SuperSlim asi není zas až tak moc rozdíl...Však proč by byl že? Je to jen lehce předělané, jinak že by něco zásadního, to ne.. kolik ma byt cena PS4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 To ví jenom sám bůh...a Sony :D Ne tak ani Sony to neví jaká bude situace trhu když to vydají, ale myslím že to bude tak 9k min., můj názor.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 To ví jenom sám bůh...a Sony :D Ne tak ani Sony to neví jaká bude situace trhu když to vydají, ale myslím že to bude tak 9k min., můj názor.. to bude klasika..na zacatek 9..budou hry porad na ps3 a cca za rok bude hodnota o 2,5 mensi a pomalu se zacnou hry smerovat na ps4...asi teda pujdu do toho super slimka..tech 600,- na vic uz neni tak hrozny..navic se to kompenzuje fifou,kterou bych kupoval..takze celkove tak priplatim 2 stovky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Jo něco jako u PS Vity, nevím jak moc sleduješ situaci ale je to podobné... Jop ber určitě SuperSlim, myslím si osobně že ta cena není o moc větší proto, že tam není o moc více dobrých věcí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Zdravím, zvažuju nákup PS3....a musím se přiznat, že designově se mi nová "superslim" líbí. Pravdou ovšem je, že co do funkčnosti už tolik ne. To žebrování nejspíš bude pěkně chytat prach, zasouvací kryt mechaniky....dobré je, že případně rozbitý mechanismus otevírání by asi neznamenal zaslání na opravu (u stávající slim to bez opravy nepojede, navíc to sežere médium)...co jsem četl, tak asi největší problém je zvýšená hlučnost ať už konzole samotné, tak mechaniky. To poslední zmiňované mne donutí nejspíš koupit klasickou slim. Problém asi je, že sony narvalo ten samý HW do menšího case a tudíž se to prostě po čase zahřívá. Nemáte někdo odkaz na nějaký článek, kde by měřili spotřebu? Podle mne ani tady se nemůže nic extrémního ušetřit. Možná pár W, ale rozhodně nic zásadního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 No tak je to na tobě, je asi jasné že každá konzole má něco do sebe ale je to právě na tobě o co ti hlavně jde a jestli chceš PS3 Slim tak ti klidně prodám :D Už ma to nebaví :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 Mám ještě jeden argument proti. Pokud má někdo skříňku pod TV s nízkými poličkami, tak bude mít se superslim problém. Neříkám, že to nepůjde, ale strkání média zepředu je jednoznačně univerzálnější. To stevens: díky, ale raději kupuju nové....už z toho důvodu, že si můžu koupit jen samotnou konzoli. Tady nikdo nechce prodat jen konzoli, většinou ještě plno harampádí k tomu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2012 TO Smartmax: zalezi jen na tobe samotnem jakou verzi PS3 si koupis a ktera ti bude vyhovovat. Pokud chces jet na spotrebu tak si kup SS, ale necekej az tak zavratnou usporu energie. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.